Egy kis találós kérdés: ki az a személy, aki a saját fiát hívhatja úgy, hogy Apa?
Gondoltam felteszek egy ilyen vicces találós kérdést, próbáljátok megfejteni. A kérdésben már van segítség.
Persze ha nem jöttök rá akkor elmondom.
Hát az apa gyereke abban az esetben, ha az apja anyjához, azaz nagymamájához feleségül megy.
De egy időutazó is megteheti ezt, és akkor nem csak megkapja az apacímet, hanem ténylegesen ő az apa :D
17f
Na jó látom kifogott rajtatok ez a kérdés és 1 órán keresztül csak egy válasz érkezett.
Akkor megmondom.
A megfejtés: Apa Zenél apja.
Pedig én jót írtam Kérdező, de leírom egyértelműbben mert látom te nem tudod felfogni az én megoldásomat!!
GY: A-nak a FIA
A: APA GY-nek az apja
NYA: A-nak az anyja, Gy-nek a nagymamája
Ha GY feleségül megy NYA-hoz, akkor A, szólíthatja GY-t apának, mert a nevelőapja lett.
Ez a logikus matematikai magyarázat a kérdésedre, persze jöhetnek a nem értelmiségek, hogy dehát gy miért menne hozzá NYA-hoz, mert ő öreg, de a matekban nincs ilyen idétlen kibújó fas*ság.
17f
Van egy apa, annak van egy fia!! az apa fiának van egy nagymamája, aki a fiú apjának az anyja (családfa )
ha az apa fia, hozzá megy a nagymamájához, akkor az apa szólíthatja a fiát apának, mivel ott abban az esetben ő lett a nevelőapja a saját apjának, mivel az apa anyját vette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!