Vannak itt BIKICSUNAJ fanok?
ejj bikicsunáj funok XD:D
ezt néztek meg sztem brutálisan odabaszós :D:D
Biztos lepontoztok (atomra nem érdekel, mert - azon kívül, hogy ez egy aljas módszer - az emberek nem a pontszám alapján ítélik meg a válaszokat... de... tényleg egy dilettáns fogyatékossal akarjuk ÉGETNI magunkat?!?!)
Szal nekem van humorérzékem, túlfejlett is, de ez már nem a humor kategória...
Az oké, hogy 12 évesen énekeltünk így a nyárikonyhában, de aztán beláttuk, hogy nem tudunk angolul (a tehetségesebbje-elszántabbja megtanult...), és nem álltunk ki néhány millió ember elé egy ilyen "sz@rral" (és még a sz@rt is csak idézőjelbe tudom tenni...)
És az is oké, hogy ez az ország már annyira el van zombisodva-sz@rosodva-kúródv@, hogy ünnepelünk egy ilyen "embert", aki - pákóhoz hasonlóan - azt se fogja fel, mi történik körülötte, de MIÉRT KELL MEGMUTATNI EZT A NAGYVILÁGNAK?!?!
Ti nem láttátok Haddaway mosolyában a szánakozást? Egy show-hoz szokott ember tartózkodó magatartása mögött rejlő mélyéséges megvetést...?
Tényleg nem láttátok?
Aki egy bikicsunáj-pólót nagy büszkén felvesz, az nem látja (át), hogy mivel vállal közösséget...? Eric Cartman szavaival élve: B@SZKI!!)
(És azt már csak halkan jegyzem meg, és zárójelben, hogy vajon mit érez egy valójában tehetséges, szakmailag felkészült, évekig önmagát képzett zenei szakember, amikor látja, hogy ebben a nyomorék medencében egy ilyen gyépés, aki azt sem tudja, mi történik körülötte, nagyobb "sikert" arat, mint ő...?)
Persze ezt a zárójeles részt csak azoknak szántam, akik tudnak esetenként többszörösen összetett mondatokat írni-olvasni - amiből ebben a topicban nincs túl sok...
Hát, sok szerencsét. Az élet törvényszerűségei alapján bikicsunáj egy lesz*pott, kihasznált-kifacsart citromhéjként fog feküdni a közélet színpadának sötét hátterében, érzelmileg-magánéletileg kifacsarva, kábé, mint szalacsi bácsi, de hordjátok nyugodtan a pólótokon...
Mindenki magáról állítja ki a bizonyítványát...
(Kicsit beflessel Ákos "már nem lehet messze a vég" c. dalsora...)

Egyetértek veled Bikicsunáj nem valami nagy szám.
De szerintem lehet benne valami.
Nem vagyok oda érte de nagyon dallamos és szívesen hallgatom.
És ha ennyire nem tetszik miért nem csinálod utánna?
Miért itt mondod ezeket mikor senkit sem érdekel hogyan jött létre mi a rossz benne. A LÉNYEG HOGY VAN!
"És ha ennyire nem tetszik miért nem csinálod utánna?"
Azon kívül, hogy az "utána" szót 1 db n-nel írják, elárulnád nekem, hogy mi lenne a ráció abban, hogy utána csinálom, mikor nem tetszik?
Te gyakran utánzod azokat, akik nem tetszenek...?
Vagy ezt hogy gondoltad?
Azt mondod, mindegy, hogy jött létre, lényeg, hogy van...? Most akkor azért szeressük, mert jó, vagy már az is elég, ha csak VAN...?!
Ennyire igénytelenek lettünk?
Mindegy, csak legyen valami?
Kenyeret és cirkuszt a népnek...?
A bubópestis is csak "van", mégse jó...
Azt kérded, miért itt mondom el? Mert ez egy fórum, ahol nem kell mindennel egyetérteni, de nem a Star Wars-os vagy a Queen-nel foglalkozó kérdésnél fogom elmondani az idevágó véleményemet...
Ha itt van róla szó, akkor itt beszélünk róla.
Egyébként meg, szerintem mindenhol el KELL mondani, hogy emberek! Ébredjetek már fel! Ne hordjátok már egy olyan ember képét a pólótokon, aki annyira satu, hogy egy összefüggő mondatot nem tud összehozni (nem angolul - még magyarul sem!!), és ne fanoljunk már egy fogyatékost!
Szerintem ez tényleg igénytelenség.
Hogy egy ilyen félautista dilettáns gyárszökevényből hirót lehet csinálni...
De ti tudjátok...

Én az utolsó válaszolóval értek egyet, teljes mértékben!
A társadalom sok idióta, agymosott tagja sztárol egy primitív, kb. Fekete Pákóval (vagy ki a f*szommal) egy szinten mozgó gyökeret, aki egész Magyarország szeme láttára büszkén villogtatta meg "tehetségét". Köszönjük szépen, jót röhögtünk rajta - ám én személy szerint kínomban, szánakozásomban szakadtam ezen az alpári hülyegyereken. Semmi értelme annak, amit csinált, gyakorlatilag teljesen hülyét csinálva magából kiállt a színpadra, és leégette önmagát. Ha nem lenne a magyar társadalom/közösség 75-80%-a agymosott hülyegyerek, belátná, hogy igazam van. Azonban, mivel a legtöbb embernek egyenlő az IQ-ja a cipőméretével, ezt nem fogja fel!
Le lehet pontozni, ez a véleményem!
Mellesleg csak úgy megjegyezném: A drága "Bikicsunáj" már kezd lejárni, úgyhogy gondolom az 1-2 hónappal ezelőtt magukat rajongónak kikiáltó emberkéket mára már teljesen hidegen hagyja a téma.
És valóban; szégyen és gyalázat, hogy a zenei téren tapasztalt, tehetséges emberek gyakorlatilag el lettek nyomva emellett a szenny mellett!
(Mint már mondtam, nyugodtan le lehet pontozni!)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!