Ha Mohamed 5 gránátjából kettőt kibiztosít mennyi marad belőle?
Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 20:41
2/11 anonim válasza:
5 marad, csak kettő ki lesz biztosítva.
Ha azok felrobbannak, akkor ha eldonbja őket 3 marad, ha nem, akkor 0, de Mohamed is megpusztul.
3/11 A kérdező kommentje:
ha vesszük mohamed közép-keresztmetszetét és gyök alatt vesszük pí vel akkor megtippelhetjük (egyébként víz vagy levegő nyomás alatt kell számítani?
2010. máj. 2. 20:45
4/11 anonim válasza:
Első vagyok:
Bocsánat, elfelejtettem leírni, hogy jött ki az eredmény:
Ugye a gravitációs gyorsulás 9,81m/s^2, 1,57 méter a gránátok átmérője, Mohamed súlya 1222N, a Föld, Hold távolsága 384000 km, Föld, Nap távolsága 150000000 és ebből jön ki:
9,81*1222/(tan^-1(390,625))*cos1,57=2
5/11 anonim válasza:
Előző, te nagyon buta vagy, simán elfelejtettél beszorozni az árapály-jelenségből adódó kvócienssel...
6/11 A kérdező kommentje:
és amúgyis színusztételen kell venni az egésszet
2010. máj. 2. 21:16
7/11 anonim válasza:
Igen és a marslakók hülyeségi együtthatójának és a szőke nők okozta gammavillanások fénysségének szorzatát is elfelejtettem beleszámolni.
Ja és ezt el kell osztani az Uránusz-Neptunusz és az Uránusz-Miki egér ánuszának kotangensével.
8/11 anonim válasza:
neharagudjatok,megkérdezhetem hogy ez hol tananyag? mert soha nem láttam még ilyet h mohamed meg ilyesmik,és kiváncsi vagyok:D
9/11 anonim válasza:
Szerintem sz@r se marad belőle. :P
10/11 anonim válasza:
Mármint Mohamedből? Lapáttal felkaparjuk majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!