Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A csigáim öngyilkosok akarnak...

A csigáim öngyilkosok akarnak lenni, mert nem férnek el. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy akvárium,benne 250 darab csiga.1 darabot vettem,pár nappal később már repesztették ki az üveget,annyi lett...Nem kell a halálnak se,ha meg igen,akkor 2-t.Nem vagyok valami jó matekos,de szerintem kéne még 248 csigától ,,megszabadulnom",nem férnek el,össze vissza rakocsgatom a lakásban,mert ahányszor meglátja a család a csigacsaládot,hányingertkapnak tőlük.Igaz,jó hogy vannak,azzal szoktam idegesíteni,ijesztgetni a szüleimet,de sajnálom a csigákat,nem tudom hova tegyem őket.Állatkereskedés nem veszi be még ingyen se,sőt még fizetnének is,hogy véletlenül se adjuk oda nekik.Óriáscsigák,szóval 1-2 év és itt elszabadul a pokol.Meg fognak minket enni,én meg nem akarom,1 kilósra meg fognak nőni.Nem akarok negyed tonna csigát :( Félek tőlűk,esténként szoktam hallani őket ahogyan rágnak,meg fura hangot adnak ki,amikor megfogom őket,akkor elkezdenek harapdálni,és nem tudom magamról leszedni...Néha kiszöknek,akkor tele lesz nyálkával a fal,tükör,szekrény ruhám,MINDEN.Elengedni nem akarom,mert ha megnőnek akkor 10 éven belül annyi lesz,hogy átveszik a hatalmat az emberiség fölött.Nem tudom mit kezdjek velük,senkinek nem kell,ha meg megtartom,akkor kéne 50 akvárium.Szerencsére még nem hatalmasak,de azok lesznek.Megfogni is nehezen lehet,valamelyik visítani is tud,de beszélni nem tudtam megtanítani egyiket sem.Szerintem nekik is rossz,hogy alig férnek el,szerintem öngyilkosok akarnak lenni,felcsusszannak az akvárium tetejére,oszt leesnek.Mintha valami megszállta volna őket,ez nem gyerek játék,valamelyiknek összetört a háza emiatt,de lehet csak a másik csigára akart ráesni,s így kivégezni.Mit tegyek velük? Nem akarom megölni őket,jó hogy vannak.Csigafétisem van és jó tapogatni őket.Csak túl sokan vannak...
2016. nov. 26. 07:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem sokat tehetsz :( vagy elköltözöl máshová, és ott nagyobb helyük lesz, vagy még azt tartom megoldásnak amit egy másik válaszoló írt, hogy állatkerti táplálékok lesznek. Máshova nem nagyon tudod őket vinni szerintem
2016. nov. 26. 09:05
 12/15 anonim ***** válasza:

Csigaéterrem.

Új drog: csigusz.

2016. nov. 26. 11:43
 13/15 A kérdező kommentje:
Hamar elfogynának.
2016. nov. 26. 11:44
 14/15 röffi válasza:
Sztem ha elengeded oket akkor lehet hogy valamelyik elpusztul mert megeszi mas allat de tul is élik...igy viszont csak rossz lesz nektek is meg nekik is mert mar alig fernek el :/ szoval sztem eressz el parat az erdoben meg allatkertbe is beadhatnal h azert ahogy te mondtad biztos hogy ne foglaljak el a Foldet ;) es ha nem akarsz megint igy jarni akk en a helyedben csak 1et tartanek meg :p
2016. nov. 27. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Utolsó,csak egy db csigám volt... xD És látod mi lett belőle.
2016. dec. 8. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!