Barbara Tóth Anna kérdése:
Mit tegyek h tobb is legyen koztunk? 13/L
Figyelt kérdés
Van egy fiu facebookon aki nagyon helyes.Ramirt es delutan 2 oratol este 10-ig beszeltunk.Nincs baratnoje de nekem nagyon tetszik.Igaz hogy ma ismertem csak meg de mit tegyek hogy tobb is lehessen koztunk mint baratsag?en 13 vagyok o 15!2016. nov. 23. 22:37
1/10 anonim válasza:
Hát szerintem ha csak ma ismerted meg, akkor beszelgessetek tobbet, es lehet h te is megtetszel neki. :)
2/10 anonim válasza:
Annyira szerelmes vagy hogy eltévesztetted a kategóriát is! :D
Szerintem beszélgess vele és találkozzatok,amikor tudtok,ha lehet kettesben és majd alakulni fog,de neked kell kicsit kezdeményezni.
23/F
3/10 anonim válasza:
Tereld a témát át más vizekre. Ha elkezd beszélni a szerelmi életéről, és érzed, hogy hagy egy kis űrt, akkor légy határozott, és mondd meg neki, hogy te kitöltenéd.
Mondjuk még azt mondom, hogy fiatal vagy, könnyen lehet, hogy nem fogsz ki jönni jól a dolgokból, de ebből tanul az ember. Azért légy óvatos, ha lehet. :D
4/10 A kérdező kommentje:
Koszi
Es veletlenul raktam ebbe a kategoriaba
2016. nov. 24. 06:44
6/10 A kérdező kommentje:
Mi?😂
2016. nov. 24. 16:49
8/10 anonim válasza:
Vegyetek fel mindketten vastag télikabátot, ha találkoztok, így már rögtön több is lesz köztetek!
Analóg: Öleljetek meg együtt egy nagy fát!
9/10 anonim válasza:
*: Azért írtam, mert ma ez volt az egyetlen humoros kérdés a "Humor" kategóriában, ez is eltévedt...
10/10 A kérdező kommentje:
Ok koszi
2016. nov. 28. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!