Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Te hiszel az emberekben?

Te hiszel az emberekben?

Figyelt kérdés
A Szaturnusz egyik holdján élek (de plejádi vagyok). Remrég rátaláltam erre a remek oldalra. Vannak ezek a legendák ugyebár, hogy léteznek emberek. Van, aki hisz bennük, van, aki nem. Én személy szerint az utóbbiba tartozom. Te hogy vagy vele?

2016. nov. 10. 21:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ne beszélj butaságokat Béta212-es.Ezt az oldalt a plejádik üzemeltetik,az csak egy pletyka,hogy fogjuk más lények valamiféle légből kapott internet jelét.
2016. nov. 11. 02:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Én húsos fagyi vagyok. Az emberek gyökerek.
2016. nov. 11. 08:14
 13/19 How Arrow válasza:

A spiritizmusnak az egyik radikális ága az ufó hit mindig is létezett ez a vallás, csak az ördög is halad a korral.

Illuziók és látomások sora az egéssz és a tudatlan emberek tátott szájjal hisznek ezekben az ördögi illuziókban.

Sátán- nem létezik neki tér és idő

UFO - nem létezik neki tér és idő

Sátán - sötétség atyja

UFO- 99% sötétségben lévő illuziók

Sátán- alakváltás

UFO- alakváltás

Sátán- sátáni megszálottság

UFO- elrablások eggyütt töltött idő

Sátán- megszálottság utáni hatások

UFO- elrablás utáni hatások ugyanaz.

Sátán- antikrisztusi jelek imitt amott

UFO- illuziók imitt- amott

Sátán- csodákat hoz le az égböl

UFO- azonositatlan megmagyarázhatatlan.

Jel 13:13 És nagy jeleket tesz, annyira, hogy tüzet is hoz alá az égből a földre, az emberek láttára.

Manapság sokan mondják hogy az Ufóktol származik az élet ők telepitették be a földet- vagyis teremtőnk(mint krisztus-vagyis antikrisztus)

Máté 24:26 Azért ha azt mondják majd nektek: Íme a pusztában van; ne menjetek ki. Íme a belső szobákban; ne higgyétek.

Az ufóhivők fő mondatja- ITT VALAMI NEM STIMMEL!

Legfőképpen a spiritista iluzionális agyukban!

2016. nov. 11. 09:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Én anyámban hiszek és Trumpban!

#MakeAnyádPi©sájaGreatAgain

https://www.youtube.com/watch?v=VQRiO1ihcQA

2016. nov. 11. 19:54
 15/19 anonim ***** válasza:
54%

Szerinted buta és ostoba kérdésre milyen válaszokat lehet adni?

Emberben nem szabad hinni, mert mindenkor változó! Ő is múlandó és az anyagi dolgokhoz kötött.

Bízni abban szabad, lehet és kell, aki örök és változhatatlan és független mindentől. Ő Isten, Jézus!

2016. nov. 11. 21:06
 16/19 anonim ***** válasza:
#15: Jézus...
2016. nov. 11. 21:22
 17/19 p.szabina1223 ***** válasza:
Nem és ők sem hisznek bennem.
2016. nov. 12. 14:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Jézus a testben megjelent Isten! Erről több téma és kérdés is van, érdemes elolvasni őket.
2016. nov. 12. 20:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha benned nem hisznek, nem ez a lényeg és nem ez a fontos. Én is mindig igazat mondok és nem mindig hisznek nekem. Hisznek vagy nem, nem a mi dolgunk ezt felülbírálni.
2016. nov. 12. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!