Kutyusokra miért nem lehet felvenni csokkot? Teszem azt, valaki felnevel 3-4 kutust, azt miért nem támogatják? Nem kivételezés ez? Hisz a kutyikt úgy is hívják hog "szőrös gyerekek".20L
Sokunknak a családtagja a kutya. Már rég nem házörzésre és egyéb feladatok ellátására használjuk, hanem az élettársunk, vagy akár germekünk ha úg tetszik. ezért sem értem, miért vannak annyira oda a gyerekekért, miért csak azokat támogatják, amikor annyi árva kiskutya is várja az örökbefogadást. én ezt komolyan írom amit írok, kérlek vegyétek komolyan!
20L
Ha neked 20 évesen meg kell magyarázni a kutya és a gyerek közti alapvető és szembeötlő különbségeket, akkor régen rossz.
Egyebek mellett arra lehetne utalni, hogy a szőrös gyereked nem fog adót fizetni, hanem 12 - 14 évesen kimúlik és kalap - kabát.
A kutya csok-ot úgy hívják hogy kutyamenhely!
Ha támogatást akarsz a kutyimutyikáidra, akkor alapíts egy menhelyet, és pályázz támogatásokra!
Mást is akartam még írni, a gyerekpótlékos, meg élettársas szövegedre, de úgysem engedné át a kommentszűrő! Azt hiszem minden második szava tulságosan vulgáris lenne erre az oldalra. Úgyhogy inkább hagyom a fenébe...
"Amúgy bebizonyosodott hogy kb egy 5 éves gyermek szintjén vannak a kutyusok."
Te marha vagy. Miben van az 5 éves szintjén? Ember, egy másfél éves már jobban kifejezi magát mint a legértelmesebb kutya. Nekem volt kutyám. De neked nincs gyereked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!