Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Kutyusokra miért nem lehet...

Kutyusokra miért nem lehet felvenni csokkot? Teszem azt, valaki felnevel 3-4 kutust, azt miért nem támogatják? Nem kivételezés ez? Hisz a kutyikt úgy is hívják hog "szőrös gyerekek".20L

Figyelt kérdés

Sokunknak a családtagja a kutya. Már rég nem házörzésre és egyéb feladatok ellátására használjuk, hanem az élettársunk, vagy akár germekünk ha úg tetszik. ezért sem értem, miért vannak annyira oda a gyerekekért, miért csak azokat támogatják, amikor annyi árva kiskutya is várja az örökbefogadást. én ezt komolyan írom amit írok, kérlek vegyétek komolyan!

20L

2016. nov. 8. 18:28
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Mert a kutya nem termel GDP, esetleg?
2016. nov. 8. 18:29
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Ez jóóóóóóó :D
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
A kutyus nem fizet adót.
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Kutya az ingyenélő állat.
2016. nov. 8. 18:32
 5/20 A kérdező kommentje:
Értem, a GPD fonts, de ez elvileg nem a családokért van? De komolyan megérdemelnénk valamilyen támogatást, hisz többet teszünk le az asztalra mint egy átlag ember aki csak magára gondol, se gyerek se kutya. mi legalább befogadjuk és felneveljük és gondoskodunk ezerkről az érző lényekről. Amúgy bebizonyosodott hogy kb egy 5 éves gyermek szintjén vannak a kutyusok.
2016. nov. 8. 18:33
 6/20 anonim válasza:
100%

A mieink biztonsági őrök. :)

2016. nov. 8. 18:34
 7/20 anonim ***** válasza:
77%
Az ország azért van, hogy az embereket segítse. Ha csak segít az embereknek, de az nem viszonozza, elég hamar elfogynak a források.
2016. nov. 8. 19:02
 8/20 anonim ***** válasza:
90%

Ha neked 20 évesen meg kell magyarázni a kutya és a gyerek közti alapvető és szembeötlő különbségeket, akkor régen rossz.

Egyebek mellett arra lehetne utalni, hogy a szőrös gyereked nem fog adót fizetni, hanem 12 - 14 évesen kimúlik és kalap - kabát.

2016. nov. 8. 19:06
 9/20 anonim válasza:
89%

A kutya csok-ot úgy hívják hogy kutyamenhely!

Ha támogatást akarsz a kutyimutyikáidra, akkor alapíts egy menhelyet, és pályázz támogatásokra!

Mást is akartam még írni, a gyerekpótlékos, meg élettársas szövegedre, de úgysem engedné át a kommentszűrő! Azt hiszem minden második szava tulságosan vulgáris lenne erre az oldalra. Úgyhogy inkább hagyom a fenébe...

2016. nov. 8. 19:07
 10/20 anonim ***** válasza:
61%

"Amúgy bebizonyosodott hogy kb egy 5 éves gyermek szintjén vannak a kutyusok."

Te marha vagy. Miben van az 5 éves szintjén? Ember, egy másfél éves már jobban kifejezi magát mint a legértelmesebb kutya. Nekem volt kutyám. De neked nincs gyereked.

2016. nov. 8. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!