Mit mondhatott a vándór?! Olvassd el! :D
Figyelt kérdés
Ez egy logikai feleadat. Szerintem tök jó! :D
Van egy vár amit egy sárkány őriz. Ha valaki be akar jutni a várban mondania kell egy álítást. Ha az igaz akkor a sárkány megégeti (úgy, hogy meghal), ha nem akkor a sárkány megeszi.
Egyszer arra megy egy vándor, mond valamit a sárkánynak, erre az beengedi.
Mit mondhatott a vándór? (Álításnak kell lennie)
Írjatok tippeket! :D
2010. ápr. 28. 14:59
12/16 anonim válasza:
de egy helysírásit felcsaphatnál és átnyálazhatnád!
14/16 anonim válasza:
Ha akkor eszi meg ha az állitás hamis akkor ha azt mondja hogy meg fogsz enni akkor az nem igaz ezért meg fogja enni.De akkor mégis igaz és akkor megégeti.De azt nem értem hogy miért engedte be mert olyan opció nem volt hogy be fogja engedni
15/16 anonim válasza:
amúgy meg a vándor miért hosszú ó?
16/16 anonim válasza:
én úgy ismertem hogy a vándor azt mondta neki, hogy "Azért jöttem, hogy megegyél."
mert ha a sárkány megeszi, akkor a vándor igazat mondott, tehát meg kellett volna égetnie. Viszont ha megégeti, hazudott, tehát meg kellett volna ennie. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!