Szerinted vicces?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 20:28
1/13 A kérdező kommentje:
Uff, üvölt a néma indián, smfelugrik rég megdöglött lovára, s kivágtat vele a napsütötte setét éjszakába. Rég bevarrt zsebéből előveszi rozsdás fapisztolyát, s lelövi vele kopasz nagybátyja minden szál haját.
forrás: [link]
2010. ápr. 27. 20:29
2/13 A kérdező kommentje:
vagy tudsz viccesebbet?
2010. ápr. 27. 20:31
3/13 A kérdező kommentje:
vagy a következő párbeszéd:
-hol születtél?
-korházban.
-miért? beteg voltál?
:)
2010. ápr. 27. 20:37
5/13 anonim 

válasza:

Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyól,meghalja egy süketnéma ki a vízben lubickól!!
6/13 A kérdező kommentje:
20:44 sej - haj denevér, biciglizik az egér. :))))))
2010. ápr. 27. 21:15
7/13 anonim 

válasza:

Én úgy ismerem, hogy:
Száraz tónak nedves partján döglött béka kuruttyol, hallgatja egy süket ember, ki a vízben lubickol.
Jah, és biciKlizik.
Meg még van egy:
Mi az abszolút pletyka?
A néma elmondja a süketnek, hogy a vak látta futni a sántát.
8/13 anonim 

válasza:

az utolsó tetszik!:)
tegnap még egoista voltam, de ma már tökéletes vagyok.
A sok buta ember mind magával törődik, pedig igazából velem kellene.:D
9/13 anonim 

válasza:

Senki sem tökéletes. Belőlem is hiányzik a hiba... :D
10/13 anonim 

válasza:

ne törődjetek vele! Anyám mindig azt mondta, egy rendes fiú sosem azt csinálja, amit az anyja mond neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!