Szerintetek bírnék egy erős-közepes gimnáziumot a versenysport mellet?
Figyelt kérdés
Napi 2 edzésem van.Nem szeretnék sporttagozatra menni mert nem hallottam jókat(csak az alapokat tanulják,nem kapnak házit,nem az a cél h jól tanulj)Tudtok mondani Budapesten ennek megfelelő gimnáziumokat?Az jó ha támogatják a sportot. 4,4-es az átlagom.Előre is köszönöm a válaszokat2016. nov. 1. 16:25
1/5 anonim válasza:
Napi 2 edzessel semmilyen gimnaziumot nem fogsz birni, hacsak nem vagy magantanulo. Valasztanod kell: elsport vagy tanulas.
3/5 A kérdező kommentje:
Vannak edzéstársaim akik az edzés mellett igen erős gimikbe járnak(Veres Péter,Madách,Németh László,Eötvös)és valahogy megoldják a tanulást.
2016. nov. 2. 07:58
4/5 anonim válasza:
Nekem van osztálytársam aki élsportolós (MIG-esek vagyunk) és emellett kitűnő tanuló,bár azért a 4,4-es átlag a Madáchba nem biztos,hogy elég a bejutáshoz. Látom,hogy nem akarsz sporttagozatra menni, de a Kölcsey sporttagozatát én mégis ajánlom :) Illetve a Szent László Gimi még nagyon jó, szintén élsportoló úszó (volt osztálytársam) most oda jár, szintén napi 2 edzése van, 6 órát biztosan edz és bírja, sőt szereti :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2016. nov. 9. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!