Lehetek még boldog 4 évesen?
Szerintem a hinta olyan snassz...vidd el a csajt egy menő étterembe(általában az ilyen homokozókban szokott lenni). Ha ez nem hatná meg a kis copfoskát akkor a srácot aki lecsapta azt verd el jól egy homokozólapáttal és rejtsd el a plüssök közé, az uzsiját pedig vidd haza és élvezd ki egy jó pohár forró kakaó társaságában a nővel eggyütt.
Ui.: Nehogy leugorj a homokozóról válaszd inkább a libikóka általi halált! Sok sikert!
Egy tapasztalt 6 éves...
"az a buta Danika lecsapta a kezemről.a multkor láttam a hinta mellett épp a kezét fogta."
Az nem jelent semmit! Majd ha a haját fogja húzogatni (ez a biztos jele a szerelemnek) , akkor kezdhetsz aggódni!
Egy meg tapasztaltabb 5 éves!
Fogalmam szinc... Ény még nyem jutottam el idájig Dójikánál...
egy tapasztajatlan 3 éves
b+ engem tleg lilinek hívnak
vegyél nekem cipőt köszi puszi szeretlek
a danika meg egy f@sz csak azért foghatta a kezem mert az ovonéni mondta
hát már megint.
a danika csak gazdag és nagy a fütyőlője!de az kit érdekel!te legyél jobb!rajzolj pár darab 100dollárost és adj neki belőle párat!biztos,hogy otthagyja a Danikát!!:D;]a homokozóperemét hagyd!azt az amatőrök csinálják!!te választ inkább a küszöböt!!:D:D
sok sikert a csajhoz:D
Menny a Lili elé és húzd le a kisgatyeszod és mond a szemébe azt hogy a legkissebb is számít! Nekem be vált párszor!
Vagy ha esetleg épp beszélget veled kérd meg hogy játszatok gőzgépest! Ő lesz a henger te meg a dugattyú! Biztos siker!
Ó fiam!
Ne hagyd, hogy Danika lecsapja a kezedről! Én régen, nagyon régen, amikor még ifjú voltam, hagytam, hogy Bence elvegye feleségül Esztikét. Sosem bocsátottam meg magamnak, hosszú ideig nem találkoztam vele, tegnap hozták őt is be az öregek otthonába. Túl van egy váláson, bevallotta, hogy engem akart feleségül venni a kinder meglepetésben lévő gyűrűvel, de mégis Esztinek adta. :( Elmondása szerint soha nem bocsátja meg magának az elvesztegetett időt. Ne hagyd hogy ez veled is megtörténjen! :( Ifjúság, bolondság. Ne hagyd, hogy rosszul döntsön ilyen fiatalon.:'(
Egy nyugdíjazott 10 éves
szija
Dani csak akartvolna,de én nem szeretem :)
azaz óvodás kislány
ceetlek :)
Hát, én a Lili vagyok. Ne higyetek el mindent a Sebinek.
Ő nem is belém szerelmes,hanem az ovónénibe. Mindenki látta,
hogy csak neki fogad szót. Velem még babázni sem hajlandó,hiába adtam neki pofontot,úgy se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!