11/24 A kérdező kommentje:
Na jó,a hatosnál nem bírtam.XD
2016. okt. 3. 19:02
12/24 anonim válasza:
Az én kutyám például tök hülye! Folyton csak a tévéről akar beszélni, a hegeli filozófiáról alig lehet váltani vele pár szót.
13/24 anonim válasza:
Nagyon kell vigyázni mit adsz neki utána enni, mert nagyon hajlamosak kifordulni magukból olyan ételek után mint pl. képviselő fánk is, ha már folyékonyan megy az olvasás óvatosan a további ételek megválasztásával.
14/24 anonim válasza:
A miénk megtanulta a nagy nyomtatott betűket írni, olvasni és legépelni. Az írásjelek viszont sajnos (még) nem mennek neki.
15/24 anonim válasza:
Ez a betűtésztás dolog működik a plüss kutyáknál is?
16/24 anonim válasza:
Plüsskutyáknál is működik, és náluk kisebb adag is hatásos! Nekem már egy egész beszélő plüssbirodalmam van, már sose unatkozok, mindig van kivel beszélgetnem. :)
17/24 anonim válasza:
És azt nem tudja valaki megmondani, hogy milyen márkáju tésztát használjak? Mert az utóbbi nem vált be. Teljesen keveri a betüket. Vagy lehet, hogy vele van baj?? Vigyem logopédushoz?
18/24 anonim válasza:
19/24 Wadmalac válasza:
Az én kutyám nem tanult meg beszélni tőle.
Bár ez attól is lehet, hogy a betűtésztából csak a szóközöket kapta meg.
20/24 anonim válasza:
A tortellini-től meg majd tortát fognak sütni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!