Hibulávázságáribijj-enderegulejóóhefijj kapható e?
Fontos lenne, a paraméretei a hibulávázságáribijj enderegulejóóhefijj-nek a következők:
-négyzetes alakú
-csiszolt sarokkal
-két furat a közepét
-vizzel töltött
-tornyos kinézetű mélyedés
és ha lehet antibakteriális díszcsomagolásba szeretném az egészet, de az is megteszi ha csak írus ellen be van oltva
Kapható, ráadásul premium kivitel, ezért ingyen adjuk és a szállítását is mi fizetjük!:)
Hová küldhetjük?
a citromosnak:
nem gondoltam h van vki aki tud ófinnül, azaz tudja h ez a kutyaszar ófinn megfelelője... azért nem irigyellek h te megkóstoltad=D
tescosnak:
ott néztem már, és csak 6szögő röfögős van vibrátoros kivitelben:D
az habzósnak(1.):
nem gondoltam h ez a hülye betűsorozat egy valós tárgyat jelent... nem lehecc olyan fasz, h nem küldesz nekem egy mintadarabot:D:D és különben is ki az a marha, aki ilyeneket rendel tőled :P
aki elkészítené (3.):
kérj annyit amennyit akarsz, kifizetem azzal a feltétellel, h tökéletesen megeggyezik az eredeti kifordítottjával!!
prémium kiviteletesnek:
Sűrgősséggel postázd a prémium kivitelt, oda ahova akarod, de még ebben a hónapban érkezzen meg a pontos címre!! ha nincs kész darab, akk részmegoldás is érdekel, vagyik a kivitel nem szükséges, de a prémiumodat a munkahelyedről küld el Nekem a levelezési címre:)
kösz mindenkinek ;-D
én is szeretelm a citrom ízt, csak én citromból nyerem =)
és te hogy állítod elő? citromot etecc a kutyáddal? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!