Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha frissítem az androidot a...

Ha frissítem az androidot a Huawei Y200 telefonomon, akkor több memória lesz benne?

Figyelt kérdés

A memória meg tárhely, proceszor akor nagyob teljesítményű lesz mint az ilyen samsung s7 edge-ben??? meg az újabb telefonokban???

mer nics új pénzem telefont venni de nekem ez már nagyon lassu, előre is köszi a válaszok

2016. szept. 16. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Köztudott, hogy ha frissíted a Huawei Y200 telefonodat, akkor az átváltozik iPhone 7-é.
2016. szept. 16. 11:55
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Persze.. sőt, ha legalább 10x frissíted egymás után, akkor először egy hordozható mobilállomássá, majd újabb 50-100 frissítés után egy komplett mobilhálózattá és telefongyárrá evolválódik amely onnantól már csak a pénzt termeli neked..

Hallottam már olyanról is, aki csupán android frissítésekből komplett szatelitrendszert üzemeltet és olyanokról is, akik mobilja transzformer-űrhajóká alakultak és azóta már egy másik naprendszerbe költözött, de az már a rendkívül profi updater szint...

2016. szept. 16. 12:14
 3/7 Wadmalac ***** válasza:
86%

Nos, én is tankoltam a Babettámba 100-as oktánú benzint és át is alakult egy 600-as Ducati Monsterré.

Amennyiben bármi komoly tartalma van a kérdésnek, ha van mire, frissíts.

Tutira jobb lesz tőle.

Nem csinál űrhajót a trabiból, de használ.

2016. szept. 16. 13:08
 4/7 A kérdező kommentje:
trolkodó válaszokat nem kértem köszi aki komojan gondolja az válaszoljon köszike
2016. szept. 16. 13:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
He? Hiába frissíted nem lesz több memória. Frissebb Android lesz rajta semmi egyéb. :D
2016. szept. 16. 14:05
 6/7 Wadmalac ***** válasza:
75%

"aki komojan gondolja az válaszoljon köszike"

Nézd csak meg, melyik kategóriába került a kérdés?

Az adminoknak ennyi a véleménye a komolyságról.

:D

2016. szept. 16. 14:15
 7/7 2*Sü ***** válasza:
100%

A trollkodás nem szép dolog, de a kérdésed annyira magas labda, hogy nehéz nem lecsapni.

A memória, processzor hardverek. Értsd chipek, bedrótozott vezetékekkel, félvezetőkkel. A fizikai memóriában, mint a telefonba beforrasztott eszközben a fizikailag megvalósított memóriacellák száma határozza meg, hogy mennyi memória van a telefonodban. A frissítés csak az ezt kezelő szoftvert cseréli le. A szoftver lehet, hogy valamennyire hatékonyabban kezeli majd a processzort, vagy kisebb méretűre sikerült, és ezért kevesebbet foglal el a memóriából, így akár némi extra szabad tárhelyet, gyorsabb működést eredményezhet, de ez nüansznyi, maximum pár százalékot jelent. Sőt az új szoftver valószínű összetettebb, tehát több tárhelyet igényel, és több folyamatot futtatva magasabb processzorhasználatot okoz, ezért rendszerint ez a hatás inkább negatív. Nem véletlen, hogy a 10 éve gyártott, mondjuk 2.2-es verziószámú Androidot futtatni tudó telefonra nem jön ki az Android 6-os változata, mert már nem futna el rajta, kvázi használhatatlan lenne, amit a tárhelyből, processzoridőből hagyna.

A válaszok azért trollok, ami a tartalmuk is. A kérdés annyira – már elnézést – hülyeség, mintha tényleg azt kérdeznéd, hogy a szobabútor kicserélésével nőni fog-e a lakás alapterülete, vagy hogy az autóban az üléshuzat lecserélésével több ember fér-e el majd az autóban, vagy hogy piros ruhát felvéve csökkeni nőni fog-e a testmagasságod.

2016. szept. 16. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!