Justin Biebernek vajon van hónaljszőre? :D
Figyelt kérdés
mivel mégcsak nem is mutál én kételkedem benne:DXDamugy nem vagyok rajongó:D2010. ápr. 20. 16:32
21/26 anonim válasza:
xD
bnőmmel hallgattunk egyik órán zenét(kint voltunk az udvaron), én nem tudtam mit rak be úgy 2 perc múlva elkezdi hogy mikor először hallgatta a számot azt hitte csaj énekel. mondom miért nem csaj??xD kajak azt hittemxD
22/26 A kérdező kommentje:
utolsó:ez jó:Damugy ofőm is azthitte:Dmeg mindenki aki először hallgatta.de amugy már kezd mélyülni a hangja.:Oelpártolnak a kiscsajok tőle:DXD
2010. ápr. 28. 21:36
23/26 anonim válasza:
De amúgy 16 éves,mivel akkor nem lehetne jogsija,amerikában 16 évestől már le lehet vizsgázni jogsira.. amúgy volt egy olyan hír hogy justin 12 éves,ami megint nem igaz... szóval sajnálom,de 16 éves.....
25/26 anonim válasza:
"kimondottan utálom a kissrácot:D"
Akkor meg mi a f.sznak foglalkozol vele ennyit? Nem értelek :\
26/26 A kérdező kommentje:
unalom.
2010. nov. 13. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!