Justin Biebernek vajon van hónaljszőre? :D
Figyelt kérdés
mivel mégcsak nem is mutál én kételkedem benne:DXDamugy nem vagyok rajongó:D2010. ápr. 20. 16:32
1/26 anonim válasza:
leszarom:Dazt se tudom, hogy az ki:D
2/26 A kérdező kommentje:
kimondottan utálom a kissrácot:D
2010. ápr. 20. 16:33
3/26 A kérdező kommentje:
én is leszarom:Dcsakhát nm tudtam megállni,hogy ne kérdezzem meg:D
2010. ápr. 20. 16:35
4/26 anonim válasza:
igaz h a mai fiatalok már elég hamar fejlődnek meg minden de ő még csak 6 éves :D hát nincs még neki :D tudom h nem annyi de tagadják..elég ránézni meg a hangja.levele fúúúúúj
5/26 A kérdező kommentje:
xD...hát ezaz.én is kételkedem.:D
szerintem még max.5 éves. lehet,hogy éppen holnap tölti a 6-ot:D
2010. ápr. 20. 16:46
7/26 anonim válasza:
Szerintem mennyen azt énekeljen a négereknek Etiópiába, hátha megesütik nyárson és megeszik! :D
8/26 A kérdező kommentje:
xD...ki akarná megenni?még arra se jóXDnajó talán annak elmegy.:D
2010. ápr. 20. 17:17
9/26 anonim válasza:
Szerintem is kamu életkort híresztelnek róla..
10/26 A kérdező kommentje:
ezaz.16 évesen nem így nézne ki még ha későn érő lenne akkor sem.
de hát ez a média,így beszélnek róla,hogy jajj de kicsinek néz ki a korához képes és ezért kapja a címlapokat ő meg a pénzt az ujságot meg jobban veszik a kis 12-16 éves pics.k.
2010. ápr. 20. 17:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!