KúrlakFlóra kérdése:
A Profi üzletlánc, jó hely lenne első randinak?
Figyelt kérdés
Gondoltam elviszem a lányt, és ha valami megtetszik neki, akkor megveszem2016. aug. 23. 14:51
2/20 A kérdező kommentje:
Komolyan kérdeztem.
2016. aug. 23. 14:53
3/20 anonim válasza:
Egyszer egy srác ugyanezt a kérdést feltette Tescóval. Összejött vagy 200 hsz. Én drukkolok neked is. :)
4/20 anonim válasza:
figyejjé' bébe! Meghínnálak egy kávéra! Ott van az a huszonöt dekás omnia a polcon, vegyed má lefele aranyoskám.
5/20 anonim válasza:
A Tesco az más. Ott van étteremszerűség meg wc meg minden szar.
6/20 anonim válasza:
Mindnképpen praktikusabb amúgy itt venni ugyananniért kg kávét, mint amennyit "kávízóban" egy akkora bögréért kérnek, mint amekkorában a macskának szánt gyógyszert szokás (50 ml?) és akkor fizess csak 300-at/kávé. Mire fel? És még az 50 ml fele is víz meg higító.
7/20 anonim válasza:
Nem, ugyanezzel a szöveggel volt, hogy ha majd megtetszik valami lánynak, megveszi neki. Nem kajálda meg pisi-kaki.
8/20 anonim válasza:
Nem jó ötlet. Határozottan NEM.
Inkább menjetek sétállni és egyetek egy fagyit. Akárhány évesek is vagytok.
9/20 anonim válasza:
Ezt szokás "bunkóságnak" tartani, pedig valahol takarékos és ésszerű. Legalábbis én nem értem mi a jó büdös pék bránere kerül egy féldecis kávéban 300 vagy rosszabb esetben 500 forintba. Mi ez, ha nem lehúzás a "becsületes kisvállalkozó vendéglátósok" részéről?
10/20 anonim válasza:
Ne b**ál már fel, hoyg neked rendben van egy első randi a boltban...:DD Hülyébb vagy, mint a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!