Hány olyan helyiséget ismertek, ami cigánymentes?
Figyelt kérdés
Én ötöt.2010. ápr. 19. 20:34
11/14 anonim 

válasza:

hát barátom én szerintem magyarországon nincs olyan sajnos!bár ismerek 1-et egy nem túl nagy falú/település az a neve hogy balatongyörök-szép hely mondjuk sok ott a külföldi de eléggé nyugis hely és jó ottnyaralni! augusztusban szokott ott lenni egy "magyarok hete"rendezvény! én ezt a helyet ajánlom!
12/14 anonim 

válasza:

ja és talán a tatooinon nincsenek még mert obi wan elkergete őket
13/14 anonim válasza:
Heves megye, Rózsaszentmárton ... egy család talán még van nem tudom régen láttam őket remélem elzavarták, DE az az egy család is külön engedéllyel van itt vagy tudom is én a polgármester asszony külön engedte be őket ...
Hát Gyöngyöspatához képest ... itt van két dombnyira ... egy csoda :D ... régebben átakartak ide járni Petőfibányáről meg Ecsédről a cigányok diszkózni aztán vissza lettek rugdosva :D
14/14 anonim 

válasza:

Jesszusz atya úl iszten....régen hogy hogy nem tölölték ezeket a kéldészeket. Hát manapszág ez mál csúnya lasszista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!