Telihold van és vérfarkassá változtam. Kit ehetek meg?
Figyelt kérdés
2016. aug. 18. 00:18
11/22 A kérdező kommentje:
Miből gondolod, hogy "kisgyerek" vagyok? :D Én egy ijesztő felnőtt farkasemberként élek, nemsokára lemegy a Hold és úgy is meglátsz engem! Készülj a sz.rásra :D Mitől félj? Hát attól, hogy kinyitom a számat és a hegyes fogaimmal HAAAAAMMMM bekaplak és reggel meg kitojlak, mint a nyuszi a húsvéti tojást :D
2016. aug. 18. 18:22
12/22 anonim válasza:
kevés vagy hozzám még farkasemberként is pöc*ös :)
13/22 A kérdező kommentje:
Miért ki vagy te? Chuck Norris? :D Simán lenyomlak ma éjszaka ott leszek az ágyadnál és egyszer csak a hasamban találod magad reggelre :D
2016. aug. 18. 20:06
14/22 anonim válasza:
akkor gyere bas*ki ne a szád járjon...
15/22 A kérdező kommentje:
Fos.k éppen, mert megzabáltam egy nagyit és rosszat evett... utána kiélezem a fogsoraimat és rohanok hozzád.
2016. aug. 19. 00:09
17/22 A kérdező kommentje:
Igen elkaptam valamit az öreglánytól, de kiürülök és indulok is a vadászatra, ha nem jutok el mindenkihez, akkor holnap este folytatom :D
2016. aug. 19. 00:25
18/22 anonim válasza:
gyere tesó! én is most változtam át! egyyük meg egymást :D
19/22 A kérdező kommentje:
Tesók? Testvérek nem eszik meg egymást :D amúgy én eszlek meg téged belém te tuti nem harapsz :D
2016. aug. 19. 02:41
20/22 anonim válasza:
Elég gyökér vérfarkas lehetsz ha 00:18-kor is a GyK-n lógsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!