Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Tegnap vettem aránylag olcsón...

Tegnap vettem aránylag olcsón egy használt 60 hónapos vérfarkast, eleinte minden rendben működött köztünk, de aztán hirtelen minden ok nélkül megharapott! Szerintetek most én is át fogok változni vérfarkassá?

Figyelt kérdés
Ti voltatok már ilyen helyzetben? Ha igen, akkor mi segített rajtatok?

2014. júl. 31. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem. Elfertőződik és meghalsz. :D
2014. júl. 31. 23:29
 2/6 anonim válasza:
90%

Tudod, az olcsó vérfarkas mindig harapós.

Én drágám vettem, és soha nem is akart megharapni.

Várfarkas leszel pontosan 2014/08/10 18:11:08-kor, az holdtölte kezdetén.

Csak egyféle képen védheted ezt ki, ha visszaharapod a vérfarkasod, és akkor ő fog emberré változni.

2014. júl. 31. 23:30
 3/6 anonim válasza:
Én is voltam már ilyen helyzetben! Mi segített?->A százfűlé főzet :DDDD
2014. júl. 31. 23:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Tudod, vérfarkas harapást szőrével... úgyhogy harapj vissza.
2014. aug. 1. 02:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, ha kaptál vérfarkas elleni oltást, akkor nem fogsz átváltozni, ha pedig nem kaptál, akkor sincs baj jó sorod lesz téged is aránylag olcsón fognak árusítani mert mindenhol elkell egy házőrző vérfarkas.
2014. aug. 1. 11:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, nem ismered a vérfarkasokat. Náluk a harapás annak a jele, hogy a bizalmába fogadott, tehát légy büszke, hogy ennyi idő alatt ilyen közel kerültetek egymáshoz, és kimutatta, hogyan érez irántad. Minél inkább megszeret, annél többet fog harapdálni, úgyhogy erre készülj fel.
2014. aug. 1. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!