Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mi lehet ez? Nagyon félek

Mi lehet ez? Nagyon félek

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt az ablaknál ültem nagyon fújt a szél és emiatt nem tudtam aludni ,de nem csak szél zúgását hallottam hangos lépteket hallottam a tetőről jött először azt hittem macska vagy hód de azok nem lépnek ilyen erőteljesen aztán 3 óráig hallgattam és hajnali 1-kor abbahagyta mikor már indultam aludni az ablaknál egy kb 150cm-es szürke testet pillantottam meg nagyon megijedtem aztán reggel megnéztem de semmi nyomot nem találtam aztán tegnap este is hallottam és megint hajnali 1-kor hagyta abba most még nem történt semmi de ha ma este is lesz nagyon félni fogok és nem tudom mit csináljak és hogy mi ez vagy ki ez :(

2016. aug. 12. 21:04
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Ezen az éjszakán is hallottam hát igen körbe-körbe megy és megint 1-kor hagyta abba nem tudom mi ez kinyitottam az ablakot de nem jött be és ma reggel sem volt semmi nyom
2016. aug. 13. 12:48
 22/25 Ay carramba! ***** válasza:
A hagyma az egy finom állat! Bezony ám!
2016. aug. 13. 15:42
 23/25 arpad7772 válasza:
Nem akarlak megijeszteni de lehet parajelenség az emberek nagy részénél előfordul.
2016. aug. 17. 18:28
 24/25 arpad7772 válasza:
Ja és 13 éves vagyok
2016. aug. 17. 18:28
 25/25 arpad7772 válasza:
Ja és csinálj már egy videót ha úgy gondolod kíváncsi vagyok rá . Nagyon sajnállak hogy ilyent élsz át
2016. aug. 17. 18:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!