Miert ilyen lusta a málna?
Figyelt kérdés
No az tortent, hogy a málnám mostanaban elegge lusta lett. Kisebb korabban folyton szokott, mozgolodott, ugralt ide oda. Most viszont teljesen belustult. Annak persze orulok, hogy mar nem akar elszokni, de kezdek erte aggodni. A zoldsegeshez nem tudom elvinni, hogy megvizsgalja, ugyanis szabadsagon van, es a kozelben o az egyetlen zoldseges. A malna meg ugyebar lusta hosszabb tavokat megtenni, a buszra szallasrol pedig hallani sem akar. Autonk nincsen, taxira nem tellik. Kerlek segitsetek!2016. aug. 4. 17:35
2/7 anonim válasza:
Hát pedig muszály lenne kivizsgáltatni,mert komoly probléma lehet a háttérben.amugy mennyi idős?
Lehet elkapott valamit,vagy csak nincs sok hátra.mindenesetre szorítok hogy ne legyen semmi baj :(
3/7 A kérdező kommentje:
Eleg fiatal. Harom napja vettem a zoldsegesnel (akkor meg nem ment szabadsagra). Nem tudom mi tevo legyek
:(
2016. aug. 4. 22:19
4/7 anonim válasza:
Mivel eteted? A kisgyerekekhez hasonlóan, ha túl sok cukrot eszik, akkor bepörög.
Néha - én heti 2x csinálom - fürdesd meg tejben-vajban, és adj hozzá egy kanál mézet és/vagy cukrot.
Itasd sokat, a melegtől is előfordul, hogy elkókad.
Törzskönyvezett? Szaporító zöldségesektől nem éri meg málnát vásárolni.
5/7 A kérdező kommentje:
Utolso: koszonom! Isten vagy!
Sajnos nincs torzskonyve :(
2016. aug. 5. 13:18
7/7 A kérdező kommentje:
Javulgat. A zoldseges hetfon mar nyitva lesz, majd megnezetem ot.
2016. aug. 7. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!