Miért rosszabb a Málna név, mint az Ibolya?
Az egyik egy generációkon keresztül megszokott név. Ibolyának el tudok képzelni egy idős tanítónénit is, de Málnaként nem.
A színek is így vannak, Piros-ka, Barna-bás, ezekbe benne van egy szín, mégis nevek...de képzeld el: Kékike, Zöldike... így már kissé meredek.
Nekem a Málna jobban tetszik. Ezt adtam volna a lányomnak is, de ahogy írod, mindenki lehurrogta. (Egyébként szerencsére kiderült hogy fiam lesz. :))
Szerintem azért "rosszabb" mások szemében mert az Ibolya már elfogadott, elég sok van belőle, a Málna pedig nagyon ritka név. Szerintem az Ibolyával is így voltak anno. A Málna is elfogadott lesz pár év múlva.
Utolsó,nagyon jó:))))
vagy tényleg van ilyen is?! én egyszer beszélgettem egy anyukával,aki szinte végig egy "Málnát" emlegetett,én nem tudtam mire vélni akkor...később kiderült,hogy a kislányáról volt szó,hát én abból nem sokat értettem..mert mindig elvonta az a bizonyos málna a figyelmemet!
Lehet az van hogy még nem elfogadott,én akkor is borzasztó rossznak találom,nem adnám,pénzért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!