Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerintetek az ufók tudnak...

Szerintetek az ufók tudnak kelepelni? Ha valakinek van ilyen tapasztalata kérlek osszátok meg velem.

Figyelt kérdés

2016. júl. 30. 19:39
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne. Nekem régen volt egy ufóm egész éjjel a tetőn kelepelt a fészkében, úgyhogy nem bírtam tovább fogtam egy csúzlit és lelőttem, másnap jöttek az ufológusok és elvitték a tetemet.
2016. júl. 30. 19:46
 2/8 Shai-Hulud ***** válasza:
100%
Igen, de csak az elsőéves ufók. Ők még gólyák.
2016. júl. 30. 19:50
 3/8 anonim válasza:
100%

És anyád tud??

Akkor tuti ő is UFO :OOOOO

2016. júl. 30. 19:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kérdés ez? Nem adnak ki semmilyen hangot, csak esténként szeretik mesimogatni a szőrös lábakat. :)
2016. júl. 30. 20:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak a loú fajták.
2016. júl. 30. 20:28
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Persze, tudnak!

Mindent tudnak, amit az ember tud, meg egy kicsivel többet.

2016. júl. 30. 20:31
 7/8 anonim válasza:
55%

Bizonyos földönkívüli fajok természetesen tudnak, de az UFO szó nem egy élőlényt jelent hanem egy tárgyat(azonosítatlan repülő tárgy) így hát egy UFO akkor kelepel ha például elromlik.Ha az N-ufókra gondolsz akkor igen, ők kelepelnek de csak mikor szerintük az vicces, alapból hülyeröhögnek és közben lumbálják a lábukat

#Velociraptor

2016. júl. 30. 21:11
 8/8 anonim ***** válasza:

nálunk az egyik villanypózna tetején láttam egy mezőgazdasági csészealjat, amiből tényleg egyértelműen kelepelés hallatszott.

Onnan gondolom, hogy mezőgazdasági csészealj volt, nem utasszállító, mert száraz gallyakkal volt megrakva az egész, nem is látszott ki alóla.

De az is lehet, hogy csak gólyafészek volt.

2016. júl. 30. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!