Nektek is sikerült a reklámok nyomán 3 nap alatt 3 nyelv megtanulása közben 20 kilót fogyni?
(Remélem tudod hogy én is csak viccelek.)
De legalább végre cserélődtek az oldalon a reklámok. A legutolsó reklám még a SOKKLÓ!!! MEGDÖBBENTŐ!!!444 -től is rosszabb volt.
hogyhogy viccelsz 11-es? már Karinthy is megmondta: "humorban nem ismerek tréfát!" :D
(nekem még itt vannak az abroncsos nyelvtanuló:)
Szegény te. :c
Nekem van ilyen hogy : "Dominika x összegért:" Már hónapok óta.
A fent leírtakat sajnos nem sikerült véghezvigyem.
Viszont egyedülálló anyaként belevágtam egy online bizniszbe, amivel naponta 28 000 Ft-ot keresek, mindössze 10 perc munkabefektetéssel. Hihetetlen. Szerintem a külvárosi panelt, hamarosan cserélem a villára, a használt Suzukit meg Porsche-ra, ahogy a reklámban ígérték.
Nekem a mostani reklámok a következők:
- 46 éves anyuka, és olyan a melle, mint egy tinédzsernek!
- Egyedülálló apuka havonta minimum 4129 €-t keres havonta! Tudd meg a titkát!
- 40 éves férfi folyékonyan tanult meg angolul 14 nap alatt ezzel a módszerrel...
- Megnagyobbíttattam melleimet csupán 4 hét alatt egy szokatlan beavatkozással
- Az arc ráncok nélkül. Hollywoodban már felfedezték!
- A világ leghülyébb embere felfedezte az izomépítés legokosabb módszerét!
Eltűnt a bütyköm, és a nem létező ráncaim is eltűntek!
Nem tettem mást, mint a...
Olvass tovább!
Hát az is valami, 18-as, na de itt mi van: "Koldus volt
32074 EUR-t keres havonta. Ingyen feltárja ennek módszerét..." - és ott ül az exkoldus a halom pénz mögött:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!