Miről álmodok az éjjel?
Arról, hogy egy sötét éjszakán egy sötét alak bekopogtat az ajtódon és megragadja a kezedet, aztán elráncigál a temetőbe, és megmutatja, hogy hova fog eltemetni, miután megölt. Kiderül, hogy az a legjobb barátod. Már elővette a kését. Hirtelen szétnyílik a Föld (mivel 2012. december van :D) és a barátod odaveszik. Te sajnálod, pedig tudtad, hogy meg akart ölni. Utána ugrassz. Több ezer km-t zuhantok, míg egyszer csak elértek a Föld belsejébe, ahol találkoztok a földönBELÜLIEKKEL. Ők kinyírnak titeket és felkelsz. :D
Ez gagyi, de már késő van. :DD
22:50
Én is szeretem b@sztatni az embereket a helyesírásuk miatt xD De ez esetben szerintem az 'álmodok' is helyes... Az már más, hogy hogyan hangzik jobban...
23.17-es vagyok...
Hát rákerestem a Googléban és úgy is szerepel egy csomó helyen ('álmodok') szóval... NEKEM! xP
Arról hogy megtámad a gyakori kérdések szerkesztőja, amiért ilyne hülye kérdést teszel felxDXD:D
Szép álmokatx"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!