Miert almodok minden ejjel ilyen szornyu dolgokkal? S mit jelentenek ezek az almok?
Mar par ejjele, minden ejjel vagy olyan emberekkel almodok akik mar megvannak halva s en azt almodom h elnek, vagy olyan emberekkel akik elnek s en azt almodom h megvannak halva. Nagyon zavarnak engem ezek az almok, mert nem tudom meg a jelentesuket sem, valaki megtudna nekem magyarazni azt h mit jelentenek ezek az almok? S hogy tudnek megszabadulni az ilyen almoktol?
Kerlek segitsetek
Koszonom
Keveset irtál magadról. Álmaid alapján fiatal vagy.
1. Valami téged bánt/foglalkoztat. A megoldás nem a jelenben található.
2. Gyökeres változtatásra van szükség az életedben, ezért a tudatalattid "fordit".
igen, meg fiatal vagyok 21 eves
Kerdezzetek nyugodtan mert valaszolok
Mint az előttem levő írta, a tudatalattidból "feljövő" dolgok, de szimbolikusan.
Ezt igazából te magad tudod igazán megfejteni, ha magadba mélyedsz, és elgondolkodsz ezeken a dolgokon, hogy miért álmondhattam azt, mit jelenthet, milyen érzések voltak bennem, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!