Ha Na'vi-t szülök, mire kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 20:01
11/19 Plaga válasza:
Istenem... Ilyen kérdezőket kellene kibannolni, de nemcsak a gyakkérdésekről, hanem a világból xD
12/19 anonim válasza:
Úristen, melyik buliban történt és ki lehet az anyja?!
13/19 anonim válasza:
Szerintem te beteg vagy. Komolyan. Na'vit szülsz? Nem is léteznek! Én is nagyon szertem a filmet, de azért ez durva. A másik aki írta, hogy ő tegnap szült...róla is ugyanez a véleményem. Mindenkinek reklámozom a filmet, mert szerintem jó, de bárcsak te ne nézted volna meg!
14/19 A kérdező kommentje:
Örültél volna hogy ha nem nézem meg? XD
Amugy nem azért írtam mert őrült jó film, vagy amiért gondolod, hanem mert felkapták, már mindenhez ajándék avatar dvd-t lehet kapni, nyerni, kaparós sorsjegy stb...
És amennyire felkapják, annyira nem jó film.
Mint a hupikék törpikék, csak magasabbak és nem gombaházakban laknak, és nem mindig vidámak.
2010. máj. 6. 18:19
17/19 A kérdező kommentje:
Ezt nekem írod, hogy a humor kategória?
2010. máj. 10. 19:44
18/19 anonim válasza:
huha... ne éld bele magad, mert a földön uralkodó gravitáció, légköri nyomás megölni őt... nem is beszélve a azon gázról amit ők a légzéshez haszálnak... tehát vagy elmész a pandorára vagy nem tom... meg amúgy is a méretükből kiindulva kirugná a hasfalad és te is meghalnál.. előzd meg ne szexelj Na'vival ,)
19/19 Egy ork válasza:
Arra, hogy ne jusson ki a WCG-re. (Ukrán szomszédaink profi gamer csapata a Natus Vincere)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!