Szeretnék egy embert tartani. Mire kell odafigyelni a tartásánál?
Figyelt kérdés
eldöntöttem hogy beszerzek egy háziembert. körülnéztem már a kereskedésben de nagyon sokfélét láttam. nem egyforma a színük sem. melyiket érdemes tartani amelyikkel nincs is sok baj és nem is túl költséges? volt amelyik egészen hosszúszőrű fajta volt, de olyan is volt amelyik szinte csupasz. főleg fejen figyeltem meg. nem tudok választani. termetre is volt egész alacsony is meg olyan amelyik majdnem 2 méter. nekem egy olyan példány kéne amelyikkel nincs sok gond mert nem lesz túl sok időm foglalkozni vele. társas lények, vagy egyedül is megélnek? tarthatok együtt két hímet, vagy inkább egy hímet meg egy nőstényt? és mekkora ketrec kell neki? amiben jól is érzi magát. olvastam naponta 2-3 etetés az ideális de nem írták mennyit. és hány éves korig élnek ezek? látjátok mennyi minden felmerül, ezért kérem a segítségeteket, tapasztaltabb embertartók, tenyésztők tanácsát2009. aug. 6. 13:42
1/6 anonim válasza:
Kell egy jóóó nagy ketrec, mert marhanagy állatok. Ne itass velük mosatlan gyümölcslevet, és ha nem tudnak úszni, ne hagyd, hogy fára másszanak, mert elüti őket a villamos. Ha 1 hím és egy nőstény egyedet tartasz, az elég családgyanús, szal ezt neked kell eldönteni, hogy miből mennyit. ;)
2/6 anonim válasza:
Nekem is van háziállatom. Én mindenképp a japcsikat ajánlom figyelmedbe. Nagyon olcsó, kis ketrecbe is elvanak (sőt élvezik is) Nagyon igénytelen egy faj de nem lusta. Etetni se kell sokat őket. Tökéletes háziállat. Nekem egy fiú és egy lány van. szaporodnak rendesen amiket eladok, így még pénzt is lehet vele keresi. Tényleg tökéletes :) Jah és jó mer a hím egyednek kicsi a farka így nem kell félni, hogy az asszony rágerjed. Ha érdekel akkor írj emailt aztán elküldöm épp milyen fajták vannak raktáron. ;) olcsón adom!! :D
xDDDD
3/6 A kérdező kommentje:
:DD ez jól hangzik, lehet tőled fogok venni, azért én sem vagyok milliomos:) japcsik..várjá azok azok a feketék? vagy a sárgák a vágott szemmel? már nem tudom, van annyi fajta.:)
2009. aug. 6. 17:20
4/6 anonim válasza:
azok a sárga szemüek..igen ritka faj :D főleg felénk nem anyira elterjedtek..de sok bolt-al rendelkező magyar őket tanítja be eladásra...csak agyilag zoknik így nem tudnak normálisan beszélni de hát ingyen van :D
5/6 A kérdező kommentje:
hehe az ideális faj:D
2009. aug. 6. 18:14
6/6 anonim válasza:
Már túl sokat tanultál a gazdádtól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!