Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ha elültetem a pénzt, mennyi...

Ha elültetem a pénzt, mennyi idő múlva nő ki a fa?

Figyelt kérdés
Pénzérmével is jó, vagy csak papírral? Milyen mélyre ássam? Kell öntözni? Ha igen, milyen gyakran? Ha többet ültetek több termése lesz? Mikor ültessem el?

2016. júl. 9. 13:31
1 2
 11/16 anonim válasza:
hali! szerintem kérdezd meg Orbánékat vagy a komáit a sleppjét ők hogyan csinálják mert jól csinálják, lehet varázslók de nagyobb a valószínűsége, hogy tanulmányozzák Houdinit aki magyar származású (lehet rokonok)vagy más illuzionistát mert már Ők semmik ahhoz hogyan kell a aranyat csinálni vagy pénzt. Persze vigyázz mert van egy mondás"ha már kivágtál minden fát, megettél minden halat megmérgezted az összes folyót rájössz, hogy az aranyat nem lehet megenni. " Na erre varjál gombot. Sok sikert a további elmélkedéshez.
2016. júl. 10. 09:14
 12/16 anonim ***** válasza:
be is kell oltanod majd valamivel, én Visával próbáltam eddig, jól bejött
2016. júl. 10. 12:00
 13/16 anonim válasza:
ilyen ostoba kerdest...nem fan terem hanem bokron..
2016. júl. 11. 04:52
 14/16 anonim ***** válasza:
De csak akkor nő pénzfa, ha az én kertemben ásod el a pénzt. ( de jó sokat)
2016. júl. 11. 14:38
 15/16 anonim válasza:
Két válaszom is van: Vízmentes helyen jól terem. Feltétel: megmondod hova vetetted. Másik: Vállalkozol vele olyasmiben amiben Te vagy a nyerő. Kb évente 30 % a termés. A harmadik év után fordul termőre, addig inkább csak a baj van vele.
2016. júl. 14. 16:29
 16/16 anonim válasza:
Van egy közbenső fázis. Valamit venni kell érte, amit elültetsz. Ha átvitt értelemben is jó, akkor befektetésnek hívják.
2017. jan. 31. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!