Ti is szoktatok ilyet gondolni a pénztárnál?
Igazából lehet hogy valami nem stimmel az agyammal, de mostanában majdnem mindig röhögőgörcs fog el ha fizetek kp-ban vmi pénztárnál.
Mindig azt gondolom mi lenne ha a pénzt odaadnám és azt mondanám a pénztárosnak, hogy
"tartsd meg az aprót te mocskos állat"
:)
azok meg nem értik egyik se mit mosolygok annyira
Ez mekkora már, legközelebb, ha megyek a Tescoba, akkor megcsinálom! :)
Alapvetően nem szoktam agyalni azon, mit gondolhat a pénztáros, de azért volt pár eset... például mikor 18 éves voltam, még csak ismerkedtem a sörökkel, sőt egy haverom, aki szintén sörbarát, hasonló cipőben járt, így hát elhatároztuk, hogy bemegyünk az Interbe, és bevásárolunk. Levettük a polcról az összes belga sört, meg az egész Fuller!s szortimentet, és mentünk a kasszához. Előttünk pont két csapat tini vette a szokásos lerészegedni valót(pl.: Dankó, Kalinka... stb.), miután fizettek, és mi kerültünk sorra, láttam, hogy azért kissé meglepődik. Mondjuk, ja volt egy kis kontraszt...
(Mellesleg nem egyszerre ittuk meg nyilván azt a sok sört, egy alkalommal max 3-mat teszteltünk.)
Én rendszerint flörtölni szoktam a bájos eladó hölgyekkel. persze 10ből 8 fap..csa, de akad jó is.
De ez, ezen jót nevettem xD
:D
beteg
Na jól van b+, köszi szépen.
Annyira érzem, hogy eszembe fog jutni a következő vásárlásnál és én sem fogom kibírni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!