Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti is szoktatok hasonlóan...

Ti is szoktatok hasonlóan érezni/gondolni?

Figyelt kérdés
Amikor tini voltam, egy csomó lehetőséget kihagytam(buli, ismerkedés, koncertek)csomó mindent nem vettem meg a saját kis pénzemből(ruha, újság, bizsu) egyrészt mert sokmindent nem engedtek meg nekem a szüleim, másrészt meg úgy voltam vele, hogy majd ha "nagyobb" leszek. Most, hogy "nagyobb" vagyok, látom, hogy bizony az ember nem mindig engedheti meg magának amit szeretne(sőt van aki egyáltalán nem) de amikor igen akkor is bűntudat kínozza, hogy ezt vagy azt nem kellett volna megvenni. Oké, oké egy kis bűntudattal elvan még az ember, de amikor a huszas éveidben jársz, nincs gyerek, van munkád, semmilyen szenvedélyed nincs(cigi, alkohol) akkor is legyen bűntudat, ha elmész szórakozni? Tény: lakásfelújításra gyűjtünk a párommal mert(és most véletlenül sem dicsekedni akarok) abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy csak felújítani kell.(Ócsároló kommenteket NEM kérek hogy pl: "mit nyavalyogsz ha lakásod is lesz?!" meg: "jó dolgodban azt se tudod min nyafogjál!?") Szóval van valaki aki hasonló helyzetben van? Ha érthető egyáltalán ebből a nagy kuszaságból amit ki akartam hozni..?

2016. ápr. 13. 19:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha hiszed ha nem ugyanilyen vagyok. Vagyis voltam. Meg a lakas tema is stimmel.

Es rajottem parom es barataim altal h ne legyek magahoz tul szigoru. Buntudat sem kell. Megdolgozol erte. Megerdemel az ember olykor ezt azt sot. Meg szukseges is neha kikapcsolni ne agyald tul. Ne gondolj bele ennyire tulzottan. lazits!!!:)

2016. ápr. 13. 23:03
 2/3 anonim ***** válasza:
Ugyan ez, velem is, és örülj, hogy van munkád. :) Sajnos nem mindenki dolgozhat akármit,csak ha rávisz a kényszer... ha jobb a munkahely, kis spórolással, összehozhatsz magadnak, bármit. Ezzel, még nincs veszve semmi. :) Sokan kihagyták a gyermek kor örömeit, nekem megvolt mindenem, most szinte semmim, de mégsem szomorkodom. :) Még mindig van esély, fel állni! Na persze nagy elhatározás kell, hogy valaki rá álljon a sarkára. :) Ha éppen megteheted, menjetek együtt bulizni, nem kell lelkizni,most amit megtehetsz, ne halaszd el, mert ez az élet. Ha majd idős leszel, legyen mit mesélni az unokáidnak. :) Azt ajánlom, ha teheted, bulizz, érezd jól magad. Légy boldog,és örüljetek minden percnek az életben,mert ez maga az élet! :) Amit régen nem tehettél, ha van rá lehetőség, tedd meg, és jobban fogod érezni magad! :) ""Hare-Krishna"Csak Légy boldog!"" :)
2016. ápr. 14. 10:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Nagyon sokat jelent nekem és segít, hogyha tudom, hogy nem vagyok egyedi eset, mások is járnak/tak hasonló cipőben. Szóval mégegyszer nagyon köszönöm, és a bíztatató szavakat is!
2016. ápr. 14. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!