Hogyan tudnám átterelni a sörhasamról a súlyfelesleget a bicepszek, tricepsz és alkarok tájékára?
Figyelt kérdés
2016. júl. 1. 13:04
1/12 anonim válasza:
Rajzolj nyilakat a testedre! A szervezeted magától nem tudja, hogy te hova akarsz több súlyt, ezért külön jelezni kell, hogy honnan hova akarod átirányítani.
2/12 anonim válasza:
Sokat kell fejen állni és a gravitáció hatására a hasadról a karokba fog átáramlani az izom.
3/12 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, ás nem hallottam még sörtricepszről sem,pedig az volna a jó:)
4/12 anonim válasza:
Én inkább kézen állnék a kedves kérdező helyében, mert fejállás közben nem lógnak egyenes lefelé a kezek, kézállás közben viszont oda tudna csusszanni, hiszen nyílegyenes a test, a kezek végződésével.
5/12 Dani921 válasza:
Egyszerűen egyél Twixet. Ha bal Twixet eszel, akkor a bal alkarod és felkarod felé kezd majd vándorolni a potrohod egy bizonyos része, s ott átalakul izomzattá. Ha pedig jobb Twixet eszel, akkor a jobboldali izomzatodat erősíti az, ami most hastájékon zavaró hatást kell. Egyszerű ez, mint a barlangrajz!
7/12 anonim válasza:
Nem örülnél, ha 10 cm zsírréteg borítaná az izmaidat.
Fogyjál valamennyit inkább, egyél sok fehérjét és edzz.
9/12 anonim válasza:
Ostorral, vagy mogyorófavesszővel.
10/12 anonim válasza:
Az új photoshopban már van ilyen filter, nem tudom, melyik parancs, de megtalálod fenn a vízszintes menüben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!