Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Silver 4 vagyok top 31 riven...

Silver 4 vagyok top 31 riven lolban szerintetek tudok ezzel csajozni?

Figyelt kérdés

2016. jún. 15. 10:16
1 2
 1/11 eznemlényeges ***** válasza:
100%
Silver 4-el, hát nem nagyon, a top 31 riven az nem rossz, szerezz valahonnan csaspattársakat és legalább menj fel velük goldba
2016. jún. 15. 10:18
 2/11 A kérdező kommentje:

14/f amúgy

A gold meglesz nyáron.

2016. jún. 15. 10:20
 3/11 anonim ***** válasza:
68%
én se aval csajozok szia kb 6 éve kocka vok egy csomó gameba fulos vok
2016. jún. 15. 10:29
 4/11 Zedricht válasza:
100%

Cs goba most dobott fel nova 4be.

Egy lanyt se erdekelnek az ilyenek, ezert nem is ezzel nozok.

2016. jún. 15. 10:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
gondolom csak trollkodásból írtad ki a kérdést. Viszont válaszolok, hátha másnak is megfordult volna a fejében: Nem érdemes ismerkedésnél ilyenekkel dicsekedni, mert a lányok nagy részét abszolút hidegen hagyják a gamer dolgok. Ha viszont kezd elmélyülni valakivel a kapcsolat, és kiderül, hogy érdeklődik a gamer témák iránt, akkor talán már lehet ilyesmiket is szóba hozni, de akkor sem túlzásokba esve. Elvégre a valós életbeli éned érdekli, (nicsak, de szép alliteráció), és nem az online eredményeid.
2016. jún. 15. 10:54
 6/11 anonim ***** válasza:
84%

XD.. Jó nagy troll vagy kérdező :D..

Amúgy én a szerepjátékokat szeretem és ebben a lányok nem találnak gondot ;)

17F

2016. jún. 15. 10:59
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és nem azt mondom hogy egy játékkal se lehet csajozni, mert pl ha ugyanolyan az ízlésünk játékok terén akkor azzal engem le lehet venni a lábamról, mert szeretek áradoznia kedvenceimről:D De a lol épp nem tartozik közéjük:D De ha egy lolos csajt találsz annál lehet plusz pont hogy te is szereted, de amúgy nem valószínű:D
2016. jún. 15. 11:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Számtalanszor kiakasztottam a Super Mariot és (bár nem akarok kérkedni) Packman-ben bajnokságokat nyertem. Kérem azt a kedves csajt, akinek ez bejön írjon rám, mert partner kéne Worms Armageddonhoz és utána való "meditálásra". Dankesün!
2016. jún. 15. 12:05
 9/11 A kérdező kommentje:
8-as ha lány lennék most rádírnék
2016. jún. 15. 12:57
 10/11 anonim válasza:
100%
Hali, énis lány vagyok es elég nagy kocka ami azt illeti es a kedvencem a lol, de nem hinném hogy azért járnék veled mert jól játszol.
2016. jún. 17. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!