Mire jó a köldök? :Đ
Figyelt kérdés
most komolyan ..2010. ápr. 11. 21:19
11/25 anonim válasza:
te már raktál bele rágót hmm ?:DD meg lehet puszilni =) tök erotikus =)
12/25 anonim válasza:
de most képzeld milyen lenne ha nem lenne! A fejed tele van bemélyedésekkel:szem, száj egy kidudorodás az orr fül haj(esetenként pattanás és miteszer) a mellkasodon ott van a két mell bimbó(erre is lehet kérdezni hogy férfiaknál az minek? LEszopja a csaj? fúúúj) a hasad milyen lenne ha tiszta sima lenne?!?! De még mindig a farkadra lehetsz legbüszkébb!
13/25 anonim válasza:
ja és vagy mert kicsi vagy mert nagy! :D
14/25 anonim válasza:
mikor anyád hasába vtál onan kaptál kaját..tudod köldökzsinor ami igazán rátekeredhetet vollna a nyakadra ..nagyon értelmes vagy b+
15/25 A kérdező kommentje:
rá is tekeredett...
2010. ápr. 12. 20:28
16/25 anonim válasza:
az én köldököm arra jó h belenyúljak és más orra alá nyomjam az ujjom MERT HURKABÜDÖS A KÖLDÖKÖM de ez így állandóan ha megmosom akkor is 1 óra mulva büdös szóval nekem erre jó eléggé jó és büszke is vagyok a szagára (komoly ) itsz ö trú sztori
18/f
17/25 anonim válasza:
mert mikor még anyád hasában voltál ott volt egy zsinór és azon ment beléd a kajcsi. de mikor megszülettél az levágták mert akkor már tudtak a szádon etetni.
18/25 A kérdező kommentje:
de MOST minek van ?
2010. ápr. 15. 21:04
19/25 anonim válasza:
Hátha nem megy a szájon át étkezés. Akkor majd onnan lehet beléd pumpálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!