Hogy hívják azokat az embereket akik nem esznek sem zöldséget sem gyümölcsöt?
Én meg a füvet is megeszem. A zöldséget is gyümölccsel eszem. Meg levessel.
Húsban vagyok finnyás.
Vagy gondold el, ahogy a gomba kalapja kikandikál a számon...csodálatos látvány, komoly zenei műt is írtak róla a bolondka kalapos pálcika néven. Van benne esernyő, pöttyök, dráma, katarzisz, de mindey mert nem ezt kérdezted.
Húsimadó vagy, vagy finnyás. Nem túl egészséges.
Nem tudok róla, hogy külön szó lenne rá, bár manapság, amikor a szexuális orientációra, sőt a nemi identitásra is van sok tucat szó, akár lehet is.
Aki semmilyen növényt nem eszik (maximum fűszerként), az nagyjából a zerocarber (aki nem nulla szénhidrátot eszik, de azért igen keveset).
De aki állatot és gabonát eszik (van még valami? jó, fűszernövények, de az nem valami számottevő, ahogy a különböző élőlény országokban levő algák sem. a gombák is ott vannak, bár azt zöldségként használjuk, ha nem is növény, így nem lehet az)... Annak már a működéséről sincs annyi fogalmam sem, mint a zerocarberekéről, pedig ez utóbbiról is keveset olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!