Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ápolási díjon vagyok kertemben...

Ápolási díjon vagyok kertemben megtermelt felesleges zöldséget, gyümölcsöt szeretném a piacon eladni. Hogyan lehet hogy ne veszítsem el az ápolási díjat és ne büntessen meg a NAV?

Figyelt kérdés
Ápolási díj nincs 30 000 ft. 5000, 10000 ft-ót tudnák havonta nyáron mellé árulni a kertemből. De félek hogy ha kiállok a piacra akkor elveszik az ápolási díjat. Sőt megbüntetnek.
2014. márc. 19. 20:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress egy ismerőst aki eladja neked, cserébe sütsz neki egy sütit, vagy vagy valami hasonló módon meghálálod neki :)
2014. márc. 19. 21:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi , de én szeretnék eladni zöldségféléket, hogy legyen egy kis pénzem. Az ápolási díjból nem tudok megélni.
2014. márc. 20. 06:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Én úgy értettem, hogy az árát természetesen oda adja neked, de hogy ne legyen ez neki teher, így vmivel meghálálod a fáradozásait! Érted?
2014. márc. 21. 02:44
 4/4 anonim válasza:
Mid van? Én vennék, cseresznye van?
2021. júl. 24. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!