Tudtok mondani ciki sztorikat?
Figyelt kérdés
Lehet weboldal is, ahol ciki sztorik vannak. Bármi jöhet!2016. máj. 30. 18:57
1/3 anonim válasza:
Egyszer félrekakikltam az oviban.
2/3 anonim válasza:
Egyszer bedugtam a fütyimet a kismajom ketrecébe, azt majdnem leharapta.
3/3 anonim válasza:
Egyszer voltam strandolni egy barátnőmmel és a pasijával. Üldögéltünk a parton, ők éppen smároltak én meg addig valamit néztem a telómon. A barátnőmék mögött volt a táskám, és ki akartam venni onnan valamit, így kénytelen voltam áthajolni rajtuk. Viszont véletlen konkrétan arcba csaptam a melleimel a fiút, mert pont akkor elhajtotta a fejét. Ha ez még nem lenne kínos abban a percben felállt neki, és ez tökéletesen látszódott a fürdőnacijában. Alig tudtunk mit reagálni. Iszonyatosan kínos volt szerintem mindhármunknak.
De leginkább a barátnőmnek, mert a vicc az hogy előtte percekig csókolóztak és arra nem állt fel neki:D
Azóta sem voltam olyan ciki helyzetben.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!