Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerinted is baromi poénos ez...

Szerinted is baromi poénos ez az írás?

Figyelt kérdés

:D 10 éves húgom nagyon utánozni akarja a nővérét aki rengeteg jobbnál jobb sztorit talál ki és ír a gépre Word-be. Nézzük, milyen egy *nem annyira jó* változat... xD

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy ló. Ez a ló viszont nem volt közönséges, mert nagyon szeretett egy nagyobbacska patak mellett, a barátja, egy delfin mellett futni. A lovat Szandrának, a delfint pedig Szilvinek hívták. Egyszer az történt, hogy Szilvi a megbeszélt időpontban nem volt a találkozóhelyükön. Szandra úgy döntött, hogy felkeresi Bertoldot, a bölcs baglyot, s megkéri, hogy kémlelje a víz felszínét, hátha megtalálja barátját. A ló elindult, s útközben sok kalandot élt át. Na de ne haladjunk ennyire előre, mert elárulom hol van Szilvi. Vendégségben. Igen, igen, vendégségben. Nagyszülei hívták meg magukhoz. A kis delfin elfelejtett szólni barátnőjének. Most már visszatérhetünk a pici pacihoz. Sötét erdőn keresztül vezetett az útja. Nappal énekesmadarak énekeltek, éjjel varjak károgtak - nagy ijedelmére. Egy nap kiért az erdőből. Ennek nagyon örült, mivel már virágok közt volt egy réten. A rétet csak hallomásból ismerte, de örült, hogy a saját szemeivel is láthatja. Ekkor váratlan fordulat érkezik : egy EMBER! Szandra nagyon megijedt, s az ember csak közeledett, közeledett. A lónak földbegyökerezett a lába -pontosabban a patája. Végül elérte a két jövevény az ijedt állatot. A patásba ekkor visszatért a lélek, s ahogy megfogta sörényét idegen, furcsa érzés járta át. Mintha mostantól az emberé lenne, mintha már házi ló volna. E közben Szilvi a nagymamával, nagyapával teázgatott. Rádöbbent, hogy nem szólt a pacinak, s így kicsit félt, hogy milyen ötlete támad Szandrának. A lovacska e közben szembe fordult az emberrel, s döbbenten látta, hogy az csodálattal néz rá. Az ember egy gyermek volt, de nem félt. Látni lehetett a gyönyörű, szemében, hogy barátságos, kedves. Szája is tátva maradt ámulatában. Döbbenten meredtek egymásra. A kislány -mert lány volt- szája egyre nagyobbra nyílt, s hang is jött ki a torkán. Valami nagy fájdalom érhette. Mindjárt kiderül mi, csak előbb vessünk pár pillantást Szilvire. A delfin éppen lelkesen mesélt nagyszüleinek. -Nagyon jól érzem magam otthon, főleg mióta van egy barátnőm-mesélte lelkesen, nagymama és nagypapa delfinnek.

-Minden nap sokat játszunk együtt, de elfelejtettem szólni neki, hogy elmegyek, s így félek, milyen ötlete támad. Nem akarom, hogy bajba keverje magát, én féltem őt a gondolataitól.

-Nyugodj meg, nincs semmi baj, nyugodj meg!- nyugtatgatta a nagyi delfin.

-Nagyi! Te is tudod, hogy bármi történhet- kiáltott rá Szilvi a nénire.-Most azonnal hazamegyek. -Ne, kérlek ne menj. Egy évben csak egy-kétszer látogatsz meg minket!

-Igaza van a nagymamádnak.- szólt rá erélyesebben delfin papa.

Ez alatt Szandra összebarátkozott a kisfiúval, s elmondom, hogy mi okozta a fájdalmát. Egy méhecske. A méh megcsípte, de Szandra elűzte. Akart maradni, de tudta, sajnos tovább kell mennie. Ment-ment tovább, s elérte az odvas vén tölgyfát, ahol Bertold lakott, a bagoly. Bekopogott hát.

-Ki az, mi az? - hallatszott bentről egy hang.

-Én vagyok, a vadló - válaszolta Szandra. - Segítséget kérnék tő... -de a bagoly közbevágott. -Én csak tanácsot adok.- jelentette ki a tudós.

-Jaj, ne! Fölöslegesen jöttem el idáig?! -kiáltott fel a ló. -Na, na, azért tanácsot adhatok. -morogta a bagoly. -Mond el miben adjak tanácsot. És Szandra végül belevágott

-A barátnőm nem jelent meg reggel a megbeszélt helyen... S végül itt vagyok nálad. -fejezte be történetét.

-Értem- dörmögte a tollseprűre emlékeztető bagoly. Szandra csak most vette észre, hogy vendéglátója eléggé viharvert. Rögtön meg is kérdezte.

-Mért van ilyen összeborzolt tollazatod?- kérdezte a ló, majd gyorsan hozzátette.- Önnek.

-Látszott, hogy zavarba jött a tudós.

-Se... semm... semmi. Ne... nem... nem érde... e... ekes.- dadogta Bertold. -Csa...csak vi... vihar volt.

-Hol?- csapott le Szandra.- Mikor? Merre?- bombázta tovább kérdéseivel.

-Sajnos azt nem mondhatom el, titok.- jött meg az önbizalma a bagolynak. - Titkos helyen, titkos időpontban, és titkos út vezet a hely felé.- jelentette ki határozottan.- Nem mondhatom el.

-Kérlek, hadd tudjam meg!- kérte a patás.

-Nem- mondta szigorúan.- Ne faggass tovább.

-Jó, jó. Segítenél?-tért vissza a témához Szandra.-Meg kell találnom a barátnőmet.

-Menj a találkozóhelyetekre.- mondta bölcsen - Ott várd meg, de türelmes legyél. Ne menj haza míg nem találkoztok.

-És ha nem jön, akkor holnapig várjak?

-Igen, csak akkor menj haza ha holnap meglátod a holdat - az egészet - tette hozzá.

Eközben Szilvi szedelődzködött.

-Vissza megyek a találkozóhelyünkre.-mormolta félhangosan.

-Hogy mondod?- kérdezte delfinnagyi.

-Semmi, semmi- válaszolta a kis delfin.

-Sajnálom, hogy ilyen keveset voltál velünk.- sóhajtott nagymama.

-Igen, nagyon kár.- mondta nagypapi delfin is.

-Igen, tudom, hogy milyen kár, de ahogy már sokszor elmondtam muszáj megkeresnem a barátnőmet. Hát akkor sziasztok.

-Vigyázz magadra kicsim!-szólt még utána nagyapó.

-Oké, oké, pá.-Hosszú út állt előtte. Nem ment rögtön a házához. Előbb még akart venni magának egy delfinpálya matricát. Úgy gyorsabban odaér.

-Gyorsan megveszem, és megkeresem Szandrát. Milyen hideg van! - gondolta magában Szilvi. De nem ment ilyen könnyen... Meg fogok fagyni -gondolta magában Szandra is. -Miért pont most van ilyen hideg?...Na végre.- dörmögte magában, mikor behúzódott egy szikla alá.

...Adhatok még valamit?-kérdezte az eladó.-Maradjon benn egy kicsit!

-Köszönöm nem kérek semmit. De szívesen maradok. - felelte. - Nem lehet valami jó odakint. - pillantott ki az ablakon. Odakint egy fóka volt. Mivel jött a tél, egyre hidegebb lett, és nagyon hullámzott is a tenger.

- Honnan jött, és miért? - tudakolózott az árus. - Persze nem akarok tolakodó lenni.

- Á nem, nyugodtan kérdezhet. A Kanári-szigetekre tartok, a nagyszüleimnél voltam látogatóban.

Egyelőre itt tart (már 2 hónapja) :D:D Na ebből milyen épkézláb befejezést lehet teremteni... :D:D

2010. ápr. 10. 18:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
alig várom a további folytatásokat :D:D jöhetnének új szereplők, jelentősen megcsappant a létszám :D:D
2010. ápr. 17. 11:14
 12/13 anonim ***** válasza:

Ám ekkor jött Keni a Shous Parkób (Zombi) és megharapdált midenkit.Ettől föléledt Szilvi,delfin nagyi,és Szandra is.

Eztuán leültek kávézni.Aztán sütit ettek.A zombik egyre több ember haraptak meg.De nekik ez votl a jó.Delfin nagypapa jól volt, de utolsó emós huzása bekerítette az intenzívre(szegényke elszámította magát, és a fél karját levágta)...folytatááást

2010. jún. 2. 15:47
 13/13 anonim ***** válasza:

nah én vok aki kitalálta az emos nagypapát meg a bendeguzt... folyattom.

a nagy család a sütiket fogyasztotta mikor belépett Szandra általános iskolai ellensége, Daniella. Szandra emos haját arcába igazitotta nehogy daniella észrevegye őt, viszont nem jött be terve. Daniella észrevette őt, és egy akkorát lebaszott neki, hogy Szandra feje az old traford felett elszálva az óperenciás tengeren is túl a rendőrkapitány fejét találta el. a kapitány annyira ideges lett, hogy azon nyomban felkereste Daniellát és svájci bicskájával nyakonszúrt mindenkit. Gondolom már eből rájöttetek, hogy a rendőrkapitány roma származású vót. szóval az egész családból nagypapa maradt életben, aki kómában feküdt a korházban, az ágya mellett véletlen a főorvos ott hagyta a motorosláncfűrészt. a nagypapának sem kelett több, megéreszte a láncfűrész jelentlétét és a másik karját, sőt még a lábait is tövében levégta... ennyi kaland eég volt a családnak itt a vége fuss el vée... ui.: a rendőrkapitány öngyilkos lett. (ez szar lett szorry)

2010. jún. 5. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!