Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan tudnám a tervem megvaló...

Hogyan tudnám a tervem megvalósítani?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy megtetszett nekem egy domb itt a városban....igazán szép...vannak fák meg bokrok rajta...meg egy csúszda is. Minden nap kimegyek hozzá....hát tegnap is. ÉS AKKOR AMIKOR MEGINT MEGLÁTtam...orbitális jo dolog pottyan az agyamba. Ez a dombocska sokkal jobban mutatna az én kertemben. El kellen lopnom. A kérdés az, hogy hogy...kezdjem el lapáttal elhordani a földet mert az nem olyan feltünő? Valami tipp?

2016. máj. 23. 21:46
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
vásárold meg azt a dombot... ha nem lehet, mert az önkormányzat tulajdona, akkor indulj a választáson, legyél polgármester, haverokkal töltsd fel a képviselőtestületet, és add el a cégednek a dombot, vagy köss valami koncessziós szerződést, hogy 100 évig te használod.... és akkor kvázi a tied... :D persze talicskával is elhordhatod.... minden este megpakolsz egy talicskát, és kiborítod a kertetek végében...aztán csak megnő pár év alatt az a földkupac...
2016. máj. 23. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!