Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Már megint miért ilyen későn...

Már megint miért ilyen későn írok? :/

Figyelt kérdés

:/ mind a ti hibátok..:@nem alszom még:S

képzeljétek,ma Társadalom ismeret órán kaptunk külön-külön 1-1 témakört amit egy házi dolgozatban megint ki kell veséznünk!Találjátok ki mit kaptam-.-" +18 -.-":D:D

mindent le kell írnom amit a +18 takar:D:/

Ha van ötletek írjátok le hogy mit írjak,nincs ötletem!Majdnem a ,,félelem" témakört kaptam!az jobb lett volna:S arról tudok mit írni..:S De a +18ról?:/ HELP ME*.*

2010. ápr. 8. 23:10
 1/5 anonim ***** válasza:
fáj a hátam meghúzódott sztem. holnap megyek vele dokihoz de nagyon nincs kedvem így mászkálni feszült is vagyok ott lesz egy csomó ember és még lehet hétfőre jobb sem lesz mert szerda óta fáj és akk nemtom hogy fogok én gyakszin bármit is csinálni...hétvégém is eltolva emiatt áh :( meg még holnap tudjam le a dokit, kérjek igazolást csütörtökre is...legalább te nyugtass meg valahogy légyszi:(
2010. ápr. 8. 23:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Tessék, ezek nagy részét lefedik:

[link]

[link]

2010. ápr. 9. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:

xD

Menni fog az:D:D:D:D:D:D

TutixD:D:D:D:D:D

2010. ápr. 9. 15:08
 4/5 A kérdező kommentje:

bazz -.-" de hogy pont én kapom -.-" :D hihetetlen-.-":D

köszi a segítséget:):)

2010. ápr. 9. 15:30
 5/5 A kérdező kommentje:

23:27

nekem is fáj a hátam:S:S::S:S:S:S:/

az osztálytársam rám ugrott azt kifordult a kezem-.-" csak 100kgos a gyerek:D ugy rakták vissza a vállam-.-" semmit nem aludtam az éjjel-.-" nemtudtam hogyan feküdni mert mindenhogy fájt :(:)meg nyugtattalak kedves?:):D

2010. ápr. 9. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!