Az örök élet vizébe bele lehet fulladni?
Figyelt kérdés
2016. máj. 2. 19:24
1/7 anonim válasza:
Nem, ha közben oxigénszalámit eszel. Miközben belefulladsz szarnod kell, és a közben megemésztett oxigénszalámi ürülékké alakul. Ami aztán belemegy a szádba meg az orrodba, és megvéd a víztől. Az oxigén éltet közben, de vigyázz! csak 1000 évig. Addig lemerülsz a mélyére ahol polipok vannak és tűröd ahogy belehuggyoznak a szádba.
2/7 A kérdező kommentje:
Oh ez megnyugtató:")
2016. máj. 2. 19:51
3/7 anonim válasza:
OXIGÉNSZALÁMI!!! XDDDDDDDDD SIROK!!! XXDDD Hogy lehet ilyet kitalálni? OXIGÉNSZALÁMI... XDDDDDDDDDDDDD
5/7 anonim válasza:
#1:
Te figyu, adjál már nekem is abból az anyagból! :P
6/7 anonim válasza:
#1 te aztán tudsz.:-DDDD
Oxigénszalámi.XDDDDDDDD
7/7 anonim válasza:
1. vagyok
Most, évekkel később mélységes szégyenérzet fog el, amikor a válaszomat látom.
Néha, amikor elmerengek magamban, s régi emlékeim előtörnek, ez az írás is az eszembe jut. Nem kellemes érzés, a hideg ráz minden egyes szavától.
Azt hiszem életre kelt. És eljön értem.
Sajnálom, hogy létrehoztam eme abominációt.
Remélem megbocsátotok nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!