A jövőből jöttem, kérdezz bármit a jövőről, megválaszolom. Mi a kérdés?
Figyelt kérdés
3650-ből jöttem:)2016. ápr. 29. 20:38
11/14 anonim válasza:
Igaz, hogy lesz majd mindmeghalunk? Az N-Ufók csináltak azóta valami hatalmas hülyeséget ami megváltoztatta a galaxis történelmét? 404 még mindig reptoid fogságban van? Az Oanok faja lézerlumbáló fegyvere ellen amitől hülye lesz a rezgésszintje a találatnak már van rá valami új energiapajzs ami nem lesz tőle hülyerezgésű? Dr. Barrakuda, Velociraptor, Melek Taus, és David Williams ősi halált haltak a reptoid lézerágyúzás során? Van róluk szobor?
12/14 anonim válasza:
Veccő Veronika még mindig el van tűnve vagy visszatér még valaha?
13/14 A kérdező kommentje:
Veccő Veronika 2016 végéig a loúkat kergeti az 51-es körzetben utána Reptoid Veronika nevet veszi fel, mivel nincs több veccő az előző válaszomban részletezett okok miatt :)
2016 második felében elfoglaljuk a Földet, de az embereket meghagyjuk és befogjuk rabszolgának :) Az N-Ufók nem csinálnak hülyeséget, ugyanis félnek a reptoidoktól. Hülyerezgés ellen sose lesz védelem :) A lent írt személyek átálltak a reptoidok oldalára és elmentek 3640-be és ők üzemeltetik a [link] 3600-ban nekik is készült szobor.
2016. jún. 5. 15:08
14/14 anonim válasza:
Ez kedves, de jártam abban az időben. Egész nyugodt és csöndes hely, a föld maga egy paradicsom, a Marsi fennhatóság alá tartozik mely Elon Musk leszármazottainak vezetése alatt áll. Kolonizálva van a Jupiter és a Vénusz is, mely egyébként a legjobb hely arra, ha az ember csajozni szeretne, vagy csak szórakozni egy kicsit és Plútót megvette a Disney. A 3600-as évek után forgatták, az Aranyhaj és az űrközpont fogságában, illetve a Herkules a félisten az űrben című filmeket, ill. animációs filmeket. És a jövőben mindenki MagyAmerikaiúl beszél, ami félig Magyar és félig pedig Amerikai. De viccet félre téve és komolyra fordítva a szót, Szerintem addigra már nem lesz élet a bolygón, ha még létezni fog egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!