A jövőből jött látogató vagyok. Egészen pontosan 2148-ból. Akartok valamit tudni a jövőről?
Én 7006-ból jöttem, és nem a föld nevű bolygóról! Sajnos a föld elpusztult 3185-ben mikor a Holdat, és a földet keresztül vitte a Dragonice 400 nevezetű aszterorida!!!
Most a titánról írok nektek, de vannak emberek a marson is, hogy hogyan tudom ezt most leírni nektek? Ez egy alternatív univerzum, amiből írom e sorokat, ja, és hát igen, a dinosaurusok visszatérnek 4270ben, a kontinensek újból egyéválnak! Üdv: egy valódi időtérítő .
"Hány stadionunk van?"
Össze sem tudnám összeszámolni. 30 éve már stadionon kívül nem is épül más. Mindenki kisebb-nagyobb stadionokban lakik a lelátókon. A stadionok dizájnját pedig át tervezték és székek helyett Puskás szobrok nyakába lehet ülni, amiknek a fülében beépített szotyi automata van. Egyébként a magyarok sörön és szotyin kívül nem is fogyasztanak mást.
"Ért el valamit a magyar fociválogatott 2015-2148 között?"
Az eredeti foci túl összetett és követhetetlen sportnak számított a magyar emberek körében, ezért 2020-ban módosították úgy, hogy kivették a kapukat a csapatok méretét pedig 3-ra csökkentették. Így most a játékosok véletlenszerűen passzolgatnak egymás között, amit meccs végén a közönség szavazással értékel. Mivel ez a foci csak nálunk divat így semmilyen nemzetközi versenyre nem tudunk kijutni vele. De minden nap bemondja a tv, hogy mi vagyunk benne a világon a legjobbak.
"Élnek még fehérek az országban vagy Cigányisztán lett belőle?"
2105-ben halt meg az utolsó tiszta vérű fehér ember a világon. Azóta csak munkaképtelen színes bőrű keverék emberek vannak. Az adófizetők és munkásosztály szerepét a kutyák és macskák vették át. Az ő adójukból tartanak el mindenkit.
"Keress már vissza 2014-re, a 47. heti lottóhúzásokra."
23, 32, 47, 59, 67
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!