Hogyan juthatok el Westerosra?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 12:59
1/10 Papi Gonzales válasza:
narnia után fordulj az elsőn balra....a hobbitok onnan majd segítenek
2/10 A kérdező kommentje:
A hobbitok Smaug elé dobtak...szerencsére megszöktem.
2016. ápr. 29. 13:17
3/10 anonim válasza:
attól függ kit támogatnál? ha elmondod én eljuttathatlak
4/10 fosfosfosfos válasza:
Folyton ezek a Star Trekkes kérdések. Dumbledore tudja az oda vezető utat egyébként.
5/10 A kérdező kommentje:
17:58- Hodor!
2016. ápr. 29. 19:10
6/10 anonim válasza:
Adj egy 100 forintost egy Dorne-i halásznak és elvisz
7/10 A kérdező kommentje:
Előbb Dorne-ra kellene eljutni :/
2016. ápr. 29. 20:11
8/10 anonim válasza:
Keresd meg a bölcsek kövét ami a titkok kamrájában van, egy szekrényben. Ez nem jó semmire neked, de jó, ha nálad van. Aztán meg szerezz egy sárkányt és mondd meg neki, hogy Westerosba vigyen el. Hivatkozz rám, ha kell ;) Sajnos sárkányt csak akkor fogsz találni, ha nem keresed. Le kell mondanod arról, hogy Westerosba menj. Mondjuk, tudok egy telefonszámot. Ha gondolod megadom a kedvenc sárkányom számát, nem is drága az óra díja, amiért szállít.
9/10 A kérdező kommentje:
9:43- a bölcsek kövét már elloptam a Titkok könyvtárából. Rhaegal-t kérném. Köszi!
Egyébként minek a bölcsek köve? A te gyerekeid is úgy szeretik az aranyat mint Smaug?
2016. ápr. 30. 10:13
10/10 A kérdező kommentje:
És kedves Misha! Mégis mennyiért visz el Westerosra?
2016. ápr. 30. 10:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!