Hogy juthatok el a Zóna északi részébe?
Figyelt kérdés
Hív a Monolit....el kell jutnom az NPP-be....de a Bládszákörök és a ghoulok akadályoznak.Mivel tudnám megölni őket hogy eljussak a Monolithoz?2013. ápr. 8. 17:03
1/7 anonim válasza:
Kisfiam, ne gépezz már annyit!
Üdv:
Anyád
2/7 anonim válasza:
zsoldos, menj a vörös erdöbe, keresd meg Erdészt!
állítólag az öreg olyan helyeken is talál járható ösvényt ahol még azelött nem járt. A koordinátákat betápláltam a PDA-dba.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Találkoztam az erdésszel, és elvezetett az NPP-hez.Most épp a Szarkofágból írok, és már hallom a Monolit hangját!Köszi a segítséget!
2013. ápr. 8. 20:14
4/7 anonim válasza:
Nagyon szivesen, Zsoldos. Ha esetleg élve visszatérnél, szivesen látunk a tiszta égbolt bázison.
üdv: Lebedev
5/7 A kérdező kommentje:
Huh, hát húzós menet volt ez. Majdnem C-Consciousness gazdatest lett belőlem, de szerencsére élve visszajöttem.Első állomásom a Clear Sky bázis, viszek pár Artifactot nektek!
2013. ápr. 10. 19:33
6/7 anonim válasza:
Nyugodtan hozz relikviâkat de ne számits nagy pénzre, mivel nem a tiszta égbolt a leggazdagabb frakció a zónában.
7/7 anonim válasza:
Ezt még nagyon megbánod! üdv: a hadsereg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!