The Walking Dead-ben tényleg megölik a zombikat? Vagy csak így filmezik le aztán szabadon engedik őket?
Igen.
Ugyanúgy, ahogy állandóan forgó (üzemelő) kamerákkal járják a világ városait, hogy hol és mikor tünik fel a Batman, vagy Pókember!
Az ókori háborúk filmjeinek felvétele után is negy gond a csatában elesettek temetése!
Így filmezik le, aztán hatalmas vagonokba terelik őket, hogy ne okozzanak galibát. Később amikor kellenek kiengedik őket.
egyszerűen hangzik de nem az, rengeteg előkészületet igényel.. más filmekben mint pl a 28 nappal később, ugyan ezeket a zombikat használták csak azóta a húsuk rohadásnak indult, ha nem kapnak elegendő táplálékot egy idő után elpusztultnak de ez rengeteg idő mert a húsnak kell teljesen lebomlania ahhoz hogy egy zombi végleg kimúljon.. az eddigi talált legöregebb élő zombi több mint 2000 éves!!! egy vulkán kitörés során ellepte a hamu ami úgymond konzerválta és 1978ban ásatások során találtak rá teljesen jó állapotban bár elég nehezen tudták kiszedni csórikámat..
A legnehezebben leforgatható filmek listája: Alien 1-4, Avatar, Predator 1-2, Predators, Iron Sky, Kaptár 1-6, Penge 1-3 stb stb.. az idegeneket a legnehezebb rávenni a forgatásra, a predátorokat sokszor az operatőrök nem is látták (mert ugye láthatatlanok voltak) így utólag számítógépes effektekkel tették őket valamennyire láthatóvá.. Avatar, illezve Iron Sky esetében az űr volt a legnagyobb akadály, nem könnyű ott forgatni illetve elutazni egy másik bolygóra.. az alien filmekben pedig nehéz volt beidomítani a xenomorphokat, évekig foglalkoztak ezzel, már tojás korukban elkezdték a tanítást! a vámpíros filmekben pedig a vér volt a legnagyobb gond mert a vámpírok ugyan békések amíg megnem érzik/látják a vért.. a pengében sok jelenet azért lett olyan jó mert nincs megjátszva, a pengét játszó színész véletlen megvágta magát a vámpírok pedig neki támadtak.. muszáj volt védekeznie mert megölték volna (a valóságban penge ember, nincs olyan h félvámpír:). ha érdekelnek még hasonló kulissza titkok írj rám, van belelátásom a filmes szakmába mivel operatőr vagyok, bátyám szintén és sok kapcsolatunk van, hallunk ezt azt.. a star wars 7nél pl személyesen ott lehettem néhány forgatáson :) a tie fightert ki is próbálhattam, nagyon f4sza kis gép!!
Ez a kérdés milyen értelmi szinten fogalmazódott meg?
Megölik őket igen. Desdemonát is naponta vesznek fel a színházba, mert Otelló megfolytja őket este. Néha már a próbán is.
A kérdésen röhögnék, ha a humor kategóriában lenne, de nem ott van, így csak egy Facepalm jár érte.
Egyszer a tudomány kategóriában feltett valaki egy majdnem ennyire hülye kérdést, írtam rá egy irónikus választ, de én lettem lehülyézve és lepontozva. Nekem kellett magyarázkodnom, hogy bocsi, csak írónia volt. :)
1., zombik NEM léteznek
2., ha még léteznének is akkor sem forgatnának velük filmet
3., a filmekben vagy színészek játsszák a zombit vagy számítógéppel a filmbe illesztik.......szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!