Mit tegyek? Nem szeret a testvérem! (? )
Figyelt kérdés
Szóval.. van egy idősebb nővérem, aki 17 éves, velünk lakik... ő egy lusta di*znó semmit nem képes megcsinálni, ha anyám vagy valaki szól!!!! ( amúgy meg anyaiágról vagyunk csak tesók) egy elkényesztetett lány! 2 éve volt egy srác, akit én tiszta szívemből szerettem, és a nővérem ezt tudta... de annak ellenére is kikezdett vele! :( és mikorén megtudtam erre ő ezt mondta:
"Mit akarsz te?? A tojáshéj ott van a p*cs@don"- meg ilyenek!!!szóval nem tudom hogy fogom kibírni!!!! Ha meg árulkodok anyának apának ők mindig az "ártatlan báránykának" hisznek!!! Mitévő legyek?? Segítsetek!!! :( a válaszokat előre is köszönöm!
15/L
2016. ápr. 24. 16:57
12/14 A kérdező kommentje:
Hát, köszi! 😂
2016. ápr. 25. 18:53
13/14 anonim válasza:
Egyszer amikor szüleid nincsenek otthon, kicsapod nála a hisztit, azaz jó sokáig egyfolytába üvöltesz vele. Egyszerűen a pofájába kell okádni mind azt, amit letömött a gyomrodba. Nem szabad szóhoz jutnia, ahogy belekezd, rögtön üvöltöd a magadét. Fontos, hogy 200dB alatt nem hatásos! És amiért a humor kategóriába írtad, ezért ezt is leírom: Miután megvagy az üvöltéssel, behajintod a budiba, és rázárod az ajtót. A kulcsot meg... A nyóckerben biztos tudnak egy jó mítelepet. Még profit is lesz rajta, élvezni is fogod! Hajrá!
14/14 anonim válasza:
Jah, és bocsi hogy az idiótaságaimmal bombázlak, de hátha bejön! Amikor kér tőled egy pohár vizet, jól felforralod, és beleöntöd az ölébe. Ahogy nem is tudom, hanyadik írta, fokozatosan vissza kell adni neki mindent. Karácsonyra mehet neki a két hónapon át érlelt iskolatej is! Vagy vacsi előtt jól megsózod neki, lehet, hogy anya elfelejtette... Az én tesóm ugyan még csak 9 éves, de rendszeresen berakja a szőnyegkefét a lepedőm alá, sosem veszem észre... Telódra letöltöd a frequency generatort, felhúzod 15000 hz-re, és eldugod a szobájában... Soroljak még? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!