Mit tegyek? Nem szeret a testvérem! (? )
Szóval.. van egy idősebb nővérem, aki 17 éves, velünk lakik... ő egy lusta di*znó semmit nem képes megcsinálni, ha anyám vagy valaki szól!!!! ( amúgy meg anyaiágról vagyunk csak tesók) egy elkényesztetett lány! 2 éve volt egy srác, akit én tiszta szívemből szerettem, és a nővérem ezt tudta... de annak ellenére is kikezdett vele! :( és mikorén megtudtam erre ő ezt mondta:
"Mit akarsz te?? A tojáshéj ott van a p*cs@don"- meg ilyenek!!!szóval nem tudom hogy fogom kibírni!!!! Ha meg árulkodok anyának apának ők mindig az "ártatlan báránykának" hisznek!!! Mitévő legyek?? Segítsetek!!! :( a válaszokat előre is köszönöm!
15/L
Hát, költözni meg nem igen akarok, mert há nincs hova menjek!
15 évesen még anyámmal kell hogy legyek! Az ő gyámja alatt vagyok szóval a költözés felejtő dolog! :( már kész vagyok tőle!!! Most az elöbb is ugrált nekem, hogy én milye jogon veszem el a gépet tőle , hol ott az elöbb "nála" volt!!!! :( anya meg egyszerűen képtelenek felfogni, hogy NEM lehet vele bírni!!!! Utálom!!!!! Sajnos ez van!!!! Még várom a válszokat továbbra is!
Értem :/ De vele nem lehet sajnos beszélni! Ha egyszer összeveszünk, utána nekem kell "nyaljak neki" :/ ő még egyszer sem kért elnézést a történtekért!!! Egyszer sem!!
De persze mikor valamim van akkor már is a "szeretlek, higicám"-szót használja! :/ :( Anya meg az ő oldalára ál azt mondja anya,
" majd ha nagyobb lesz megváltozik értsd meg az ő helyzetét is néha!" Jaa.. csak hogy ő/ők nem tudják mikkel tud legigazán megbántani!!! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!