Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit csináljak, mire költsem...

Mit csináljak, mire költsem pénzt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a gondom akadt h szeretnék venni vmi guminőt, de elég kevés pénzem van és talán inkább azt wow előfizetésre szánnám:S Mit tanácsoltok, mit tegyek?
2010. ápr. 6. 21:55
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok függő, napi kb 6 órát én nem tartom soknak...barátkozni meg nem akar velem senki :S
2010. ápr. 6. 22:18
 12/20 anonim válasza:

ezt nem hiszem, el, h. az itteni hsz-k iqje ténleg a kérdezőjével egyezik meg?

egyértelműen fake a kérdés, ennyire hülye kocka életfolyamatokat folytató élőlény nem létezhet...

ui. bocs tévedtem, hisz itt vagytok ti is válaszolók (N)

2010. ápr. 6. 22:20
 13/20 anonim ***** válasza:

Tíz év telt el az első rész óta, 1994-et írunk. John Connor, a jövőben dúló gépek elleni háború leendő vezetője immár egy vagánykodó kamasz, a nevelőszüleivel él. Anyja, Sarah Connor a Pescadero elmegyógyintézet lakója, ugyanis nem hittek neki, hogy egy jövőből visszaküldött robot, azaz egy terminátor az életére tört. Úgy gondolja, hogy a cég, melynek gyárában elpusztította a gépet, eltussolta a dolgot. Ám téved; a terminátorból megmaradt chipet és karját a Skynet központjában őrzik...

2029-ből ismét két terminátor érkezik; a gépek által John Connor likvidálására küldött T-1000-es modell, illetve az emberek Connor védelmére átprogramozott T101-ese. A két robot azonnal megkezdi küldetése beteljesítését. Miután a T-1000-es végzett John nevelőszüleivel, a fiú kénytelen kibernetikus védelmezőjével menni. John parancsára együtt kiszabadítják az elmegyógyintézetből Sarah-t, aztán pedig elindulnak, hogy megállítsák a számukra legendás Ítélet napját. Miután Sarah régi barátja, Enrique Salceda jóvoltából tömérdek fegyverhez jutottak, megtudják, hogy az Ítélet napját valószínűleg a Skynet egyik tudósának, Dr. Miles Bennett Dysonnak leendő számítógépes rendszere fogja előidézni, így a háromfős csapat beavatja a férfit az apokaliptikus jövőbe, majd segítségével felrobbantják a Skynet központját, a Cyberdyne Systems-et, minden jövőre veszélyes fejlesztéssel együtt, ám Dysont a kiérkező kommandósok lelövik, és a T-1000-es is feltűnik. A gép üldözőbe veszi ellenfeleit, a végső küzdelemre végül egy kohónál kerül sor: a két terminátor megküzd egymással, melynek során a T-1000-es belezuhan az olvadó acélba, ahol azonnal szétolvad. John az acélba dobja a központból ellopott chipet és gépkart, majd az Ítélet napjának biztos elkerülése érdekében a T101-es is megsemmisíti magát.

2010. ápr. 6. 22:22
 14/20 anonim ***** válasza:
Felejtsd el a WoW-ot, jobban jársz.Én már tiszta vagyok:D
2010. ápr. 6. 22:31
 15/20 anonim válasza:
Komoly a kérdésed? Számomra kamu szaga van, egy kis cinizmussal fűszerezve...
2010. ápr. 6. 22:31
 16/20 anonim ***** válasza:
NyakamC
2010. ápr. 6. 22:46
 17/20 anonim válasza:
Mi az a wow? valaki írja már le légyszi
2010. ápr. 6. 23:04
 18/20 anonim válasza:
Ne wowozz recskázz az ingyen van..
2010. ápr. 6. 23:49
 19/20 anonim ***** válasza:

22:05 Antifaces! :P

Amúgy... Nem tudom, hogy tudod-e, de van egy insta amit életnek hívnak, egész jó, és sok tapasztalati pontot lehet szerezni! Lényeket is ölhetsz! Sok ruha és player van! Próbáld ki! Csak ki kell menned a házból.

2010. ápr. 7. 14:31
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az emberi dolgok sokkal értelmesebbek mint egy hülye játék... Várgyáá mentünk Black Demonokhoz xP-t farmolni és míg írtam annyit buffoltak rám hogy lement nekik az össz manájuk nem tudtak varázsolni, behaltak, nekem is megy a hp-m, a durability meg a béka segge alatt, na hi! xD
2010. ápr. 7. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!